Se pare ca sunt primul care inaugureaza sezonul de gratare pe acest an. Profitand de incalzirea vremii, ieri impreuna cu colegii de la o firma alaturata noua, am sarbatorit sosirea primaverii si Ziua Barbatului, printr-un "mic gratarel" in parcarea din spatele firmei:
Seat Cordoba 2006 1.4 16V 100CP Rosu Emocion
Magazin piese de schimb, consumabile si accesorii Service auto, lucrari de mecanica, tinichigerie, vopsitorie si statie ITP
Te-am luat , eu am tras unul intr-o seara saptamana trecuta.Iti recomand cartofii copti(ii pui in folie de aluminiu si-i ''arunci'' in jar), iar daca iti mai pui vreo 10 catei de usturoi cu smantana si marar...sunt de vis Eu faceam gratar la curte si iarna . Dar acum ca se incalzeste ,va fi weekendu si grataru
-SEAT LEON 5F Xperience 2.0tdi 184cp -EX-SEAT LEON_2.0tdi BKD 140cp+
Daca tot am iesit din post, dupa miezul noptii am pus de gratarel. Ceva usurel, ciuperci, chiftele din carne de pui cu mult usturoi verde si mici de oaie pentru gusterii aia micii. Sa nu uit de painea facuta in casa.
Cordoba Fever + Fresc, 1.4l/86Cp (nu se stie pe unde-i are!), 2008, Rosu Emocion
In lipsa de ocupatie. pirostrii, ceaun, ceapa si carne cubulete, legume, mirodenii=gulas Calim ceapa si carnea. apoi calim putin si legumele taiate patratele ori rondele adaugam mirodeniile, stingem cu rosii tocate, adaugam si cartofii taiati cubulete, lasam sa fiarba pret de o bere si gata gulasul.
intre timp merge si un gratarel.
Cordoba Fever + Fresc, 1.4l/86Cp (nu se stie pe unde-i are!), 2008, Rosu Emocion