Depinde si de pret. Ca sunt diferente si intre ele. KLM, Emirates, Tarom Gata, asta e, e o cutie de viteze si are sincroane, pinioane etc. Mountain Bike!
tarifele sunt disponibile online, just google it ultima, ca ajunge pentru azi (cu munca), e o cutie de redbull si stie nenea ala ca are aripi in ea pentru ca red bull (bull-shit) iti da ariiiiiiiiipi!!! si asta are legatura si cu zborurile de mai sus. all red bull passengers are invited to check in! seara frumoasa, my people!!!
in cutie era un animal ? o planta ? un aliment ? Sosete mirositoare.. ) si el nu suporta mirosul de sosete.. .. o fii o pisica.. si e alergic la pisici =)) nush...
Vorbesti serios ?! =))) nu am trisat pe bune.. eu credeamc a e ceva care pute... si simte omu.. )) dupaia m`m gandit la alergii .. .. wow.. am avut noroc de data asta.. dar am si eu o intrebare.. cum as putea sa trisez ? ) ori sunt prea praf.. )
"Unei tiganci ii venise sa nasca in intersectie........ Un politai sa o ajute o incuraja: - Hai ca poti impinge!; Tiganca avea gemeni ..... Scoate unu capul afara, se uita si intra la loc si ii zice celuilalt - Frate hai prin spate ca pe aici sunt gabori"
-SEAT LEON 5F Xperience 2.0tdi 184cp -EX-SEAT LEON_2.0tdi BKD 140cp+
PRUDENT = pasta de dinti cu extras de prune MONOLOG = olog de un picior BIOLOG = olog de ambele picioare SEXOLOG = olog de 6 picioare (de exemplu miriapod sexolog) MANIPULARE = manevrarea penisului cu ajutorul mainilor ATATAT = fara sani AMANAT = fara maini INCHINARE = transport catre China INVINUIRE = procesul de fermentare a mustului INFOCARE = transformare in foca GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru "Bine,Ioane" IMPRASTIERE = rezultatul procesului prin care betivii se fac prastie BIZAR = zar dublu MACEL = mac mic MICROSCOP = scop marunt INVIORAT = prevazut cu vioara LESINA = pe unde merge "le tren" MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Un orb intra in bucatarie si da de o razatoare...la care spune: "Cine a scris porcaria asta?"
-SEAT LEON 5F Xperience 2.0tdi 184cp -EX-SEAT LEON_2.0tdi BKD 140cp+