si mereu clasica Sfintire a Masinii - ca daca e sfintita GARANTAT nu patesti nimic. Si daca iti pui si multe cruciulite de diverse culori in parbriz ajungi direct in RAI Efect Garantat!
Testosul scrie:Bărbatul:În sfârşit. Am aşteptat asta atâta timp.
Femeia: Vrei să plec?
Bărbatul: Ai înebunit? Nici să nu te gândeşti la asta.
Femeia: Mă iubeşti?
Bărbatul: Bineînţeles. Tot timpul.
Femeia: M-ai înşelat vreodată?
Bărbatul: Doamne fereşte. Bineânţeles că nu.
Femeia: O să faci sex numai cu mine?
Bărbatul: Sigur că da. Cu orice ocazie.
Femeia: O să mă loveşti vreodată?
Bărbatul: Ai înnebunit?
Femeia: Pot să am încredere în tine?
Bărbatul: Da.
Femeia: Iubitule. Acum citeşte-l de jos in sus
VIXEN999 scrie:hai sa facem un joculet...am vazut asta pe un blog..daca e cineva care l-a mai vazut...VA ROG ABTINETI-VA! Multumesc
Situaţia: Un tip complet îmbrăcat în negru, cu o cagulă neagră pe faţă, stă în mijlocul străzii, într-un oraş vopsit în negru în totatilate. Nu era nici luna pe cer. Toate luminile din oraş erau stinse/stricate. Şi cu toate astea o maşină complet neagră, cu farurile stinse, reuşeşte să-l evite şi să nu-l lovească! Care-i explicaţia?
Reguli: Se dă o situaţie,voi puneti întrebări la care eu pot răspunde cu “Da” , “Nu” sau “Irelevant” şi facem chestia asta până găseşti rezolvarea cazului!
Va bagati?
Testosul scrie:VIXEN999 scrie:hai sa facem un joculet...am vazut asta pe un blog..daca e cineva care l-a mai vazut...VA ROG ABTINETI-VA! Multumesc
Situaţia: Un tip complet îmbrăcat în negru, cu o cagulă neagră pe faţă, stă în mijlocul străzii, într-un oraş vopsit în negru în totatilate. Nu era nici luna pe cer. Toate luminile din oraş erau stinse/stricate. Şi cu toate astea o maşină complet neagră, cu farurile stinse, reuşeşte să-l evite şi să nu-l lovească! Care-i explicaţia?
Reguli: Se dă o situaţie,voi puneti întrebări la care eu pot răspunde cu “Da” , “Nu” sau “Irelevant” şi facem chestia asta până găseşti rezolvarea cazului!
Va bagati?
Off Topic: Nu aveti somn domnisoara?