Pinochio merge la Gepeto plangand.
- Tata! Fetele nu vor s-o faca cu mine. Zic ca a mea e plina de aschii si nu le place.
- Ia 5 lei dute la magazinu din colt si ia-ti niste jmirghel, o freci putin si apoi o sa vezi ca toate fetele o sa sara pe tine
Dupa 2 zile apare Pinochio acasa.
-Vad ca acum nu mai scapi de fete a?
-Ce fete? Iti mai trebuie fete cand ai smirghel?
Se uita Ion peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi. Spre surprinderea lui, Vasile iese castigator fara efort. Il intreaba pe Vasile de cand joaca el tenis de este asa de bun. Acesta ii raspunde ca la lacul din spatele casei lui este o broscuta care iti indeplineste orice dorinta dar sa aiba grija ca este cam surda, sa vorbeasca tare. Se duce Ion la broscuta si ii spune ca vrea mult aur. Cand ajunge acasa constata ca in batatura avea un taur. Se plange la Vasile: - Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur. - Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis?
Un om cade de pe o schela... Singurul martor la accident este un copil. Un politist vine si-l intreaba: - Ma copile de ce a cazut omul ala de pe schela? - Pai l-a batut D-zeu. - De ce l-a batut D-zeu? - Ca a injurat.. - Si cum a injurat? - Futu-ti D-zeii ma-tii de copil, nu mai scutura schela!!!
Un naturalist amator studiaza un purice. Il aseaza pe o foaie de hartie si striga :
- Sari !
Puricele sare. Naturalistul ii taie picioarele, il pune iar pe hartie si striga:
- Sari !
Puricele nu mai sare ! Naturalistul noteaza:
"Dupa ce i se taie picioarele, puricele nu mai aude
Bula se apropie de o colega de clasa si ii spune: - Poti sa-mi dai fotografia ta? - Da ce nu poti dormi noaptea fara sa te uitzi la mine? Ma iubesti asea de tare? - Nu pur si simplu colectionez pokemoni
Vroia Ion sa mulga vaca si cand ii pune galeata sub tite, da vaca cu copita si-i rastoarna galeata. Ii leaga ion picioarele din fata, pune galeata si vaca o rastoarna cu copita de la un picior din spate. Ii leaga si picioarele din spate si vaca rastoarna galeata cu coada. Da sa-i lege coada de tavan si cand reuseste in final, ii cad pantalonii jos.
Tocmai atunci intra Maria: ce faci ma, cu vaca?
-Pai o f*t, fa, ca daca-ti spun c-o mulg nu ma crezi!
Erau Ion si cu Maria in pat, intr-o seara.La un moment dat Maria care nu avea somn il intreaba pe Ion:
-Ioane, dormi?
-Nu!
-Ma iubesti?
-Dorm!!
Cand eram mic cand ma duceam la fiecare nunta toate babele ma luat de obraz si imi ziceau tu urmezi tu urmezi iar acum la fiecare inmormantare le iau eu si le zic tu urmezi tu urmezi !!!
Un politist, patrulînd prin parc, îl vede pe dom' profesor citind.
- Ce citesti, ba?
- Logica!
- Ce-i aia?
- Pai, cum sa-ti explic...Tu ai acasa un acvariu?
- Da!
- Deci îti plac pestii!
- Da!
- Deci pescuiesti!
- Da!
- Deci manînci peste!
- Sigur!
- Atunci bei si un vin bun!
- Clar!
- Atunci îti vine pofta si te duci la femei!
- Da!
- Deci, logic, nu esti homosexual!
Mai sa fie! Ce ti-e si cu logica asta! Las'ca ma dau eu rotund pe lînga sefu'.
- Dom' sef, stiti ce-i aia logica?
- Nu!
- Pai, cum sa va explic… Aveti acvariu?
- Nu!
- Atunci sînteti homosexual!
Americanii au inventat un computer medical foarte performant. Doctorii o cam bagasera pe maneca: Asta ne ia painea de la gura! Unul din doctori, mai smecher de felul sau, le spune celorlalti confrati Las' ca-i vin eu de hac! Se duce la computer. Acesta intreaba: Ce va doare?. Doctorul spune Ma doare-n cot!. Computerul raspunde: Dati o proba de urina si dupa doua ore pentru rezultat. Doctorul se duce acasa si urineaza intr-o sticluta, apoi o pune sa faca acelasi lucru si pe nevasta-sa, pe fiica-sa, ba chiar si pe pisica lor. Apoi duce sticluta cu cocktailul de urina la computer. Dupa doua ore primeste rezultatul: Sotia dvs are sifilis, fiica dvs este gravida in luna a patra, pisica nu are nimic, iar dvs n-o mai frecati in baie, ca-i locul stramt si va loviti la coate..
VAND URGENT: cimpoi cu pedale, cutit cu luneta, topor cu amortizor, harletz cu GPS, blana de sarpe, galeata Puma cu antena parabolica, grebla Nike cu hands-free, chilotzi Adidas cu bretele, Ciorapi Reebook cu gluga, adidasi Rebook cu nasturi, sosete Fila cu crampoane shi niste buze de gaina+genunchi de melc
Daca vine muntele la tine,iar tu nu esti Mahomed.... FUGI!!!!....este alunecare de teren !!!!!!!!!
O profesoara noua incearca sa predea lectii de psihologie unor copii: -Cine crede ca e prost, sa se ridice in picioare! Dupa citeva secunde, se ridica in picioare Bula. -Poti sa ne spui de ce crezi ca esti prost? -Nu sunt prost, doamna, dar imi parea rau sa stati in picioare numai dumneavoastra...
Un ziarist face o vizita la o stana, unde ciobanul e tocmai cu oile la pascut. - Ce faci, bade? - Uite, aice cu turma... - Pot sa vorbesc cu cainele tau? - Cainele nu vorbeste ! Ziaristul se apleaca la caine: - Ce mai faci, Azor? - Multam, fain. (ciobanul ramane cu gura cascata) - Ciobanul te ingrijeste bine? - Nu ma plang. Imi da mancare buna, nu ma bate si din cand in cand ne mai jucam. Ciobanul sta stupefiat. - Bade! Pot sa vorbesc cu magarul tau? - Magarul nu vorbeste... Ziaristul se apropie de magar: - Ce mai faci, magare? - Nu ma plang. (ciobanul e-n stare de soc) - Ciobanul se comporta bine cu tine? - Da. Imi da fan, abrac, iar daca e vreme rea, ma baga in sura... Ciobanul cade pe spate. Bade! Pot sa vorbesc cu oaia ta? - Apai, bagaboanta aia minte de rupe!!!
ELEMENT:femeia; SIMBOL::fe; DESCOPERITOR:adam ; MASA ATOMICA :acceptata cu 55kg, dar variaza intre 45kg si 225kg PROPRIETATI FIZICE: 1) suprafata acoperita in mod normal cu o pelicula de vopsea si pudra 2) fierbe din senin, ingheata aparent fara motiv 3) se topeste daca primeste tratament special 4) devine amara daca este folosita incorect PROPIETATI CHIMICE: 1) afinitate pt aur,argint,platina si toate pietrele pretioase 2) absoarbe cantitati mari de substante pretioase 3) explodeaza in mod spontan fara motiv sau avertizare 4) cel mai puternic agent de oxidare a banilor cunoscut! FOARTE ADEVARAT!!!!!!
Hai ca pana le cititi pe astea ma mai gandesc al altele
)