Un tip oarecare astepta in Maybach-ul lui culoarea verde la semnafor, cand, fara sa observe, in spatele acestuia intra cu viteza mare un alt tip, fiind la volanul unui Fiat Seicento. Soferul Maybach, doar foarte putin zdruncinat, se uita pe displayul computerului de bord, cand tocmai ii aparu un mesaj nou: "New hardware found!" "Do you want to install it?
2 penisuri se mascheaza si jefuiesc o banca. in timp ce baga banii in sac intra pe usa un vibrator la care unul dintre penisuri: sa-mi bag p**la, ROBOCOP!
cateva explicatii ale unor cuvinte:
INFOCARE = transformare in foca;
GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul "Bine, Ioane";
IMPRASTIERE = rezultatul procesului prin care betivii se fac prastie;
BIZAR = zar dublu;
MACEL = mac mic;
MICROSCOP = scop marunt;
INVIORAT = prevazut cu vioara;
LESINA = pe unde merge "le tren";
MERITORIU = teritoriul ocupat
un numar ia de sotie o fractie.dupa un timp divorteaza.dc? pt ca fractia era ordinara
Bula la scoala. Intra Invatatoarea in clasa, copii se ridica si saluta frumos. Bunaziua mea !!! A 2-a zi la fel, intra invatatoarea, copii se ridica si saluta frumos. Bunaziua mea !!!
Dupa cateva zile de scoala, bula face febra si lipeste de la ore. Intra invatatoarea, copii se ridica si incep sa salute. Bunaziua !!!
Invatatoarea observa imediat diferenta, face prezenta si isi da seama ca Bula lipseste. Propune elevilor ca la venirea lui Bula la scaoala sa inceapa sa salute dar sa nu termine pt ca e curioasa sa vada ce zice el defapt. Zis si facut, dupa alte 2 ziel vine Bula la scoala, intra invatatoarea in clasa, elevii incep : Buna... date-n **** mea !!!
Un domn merge la un doctor:
D: - Dom'le doctor, am o problema intima nemaivazuta, nici nu stiu cum sa va zic ca mie atat de rusine...
Dr: -Hai domnule, ia loc la mine in birou si hai sa povestim ca doar de aia sunt aici sa te ajut.
D: -Dom'le doctor, nu pot sa fut !!!
Dr: -Cum asa?
D: - Domle asa ceva n-am mai vazut, mi-au crescut 2-ua manutze mici pe penis si cand vreau si eu sa fac treaba sa ma simt bine ele se prind de gaura femeii si nu pot s-o bag...
Dr: - Da intradevar ciudata problema aveti... Ce pot zice, hai va programez la o operatie, le taiem si vedem daca recidiveaza...
Zis si facut, omu merge la operatie, ii taie doctru manutele, operatie reusita, il externeaza si il roaga sa vina dupa o luna sa vada cum evolueaza operatia.
Dupa o luna se intoare omul la doctor in birou:
D: - Dom'le doctor, iar au crescut, nu stiu ce sa ma mai fac...
Dr: - Hmmm... intradevar ciudat, dar totusi mai avem o speranta. Am primit un nou aparat cu laser, cand taie ala nimic nu mai creste dupa pt ca distruge tesuturile rele si cicatrizeaza foarte bine. Eu zic sa incercam si asta.
Zis si facut, omul era hotarat sa scape de problema pt a se simti si el bine.
Operatia un succes, nici urma de manute, nu tu cicatrici, perfecta ce mai.
Doctorul il roaga iar pe pacient sa vina dupa o luna la control.
Dupa o luna domnul respectiv nu mai apare, doctorul a rasuflat usurat zicand am rezolvat-o si pe asta.
Intr-o zi, pe langa piata orasului, doctorul observa pe fostul lui pacient si intra cu el direct in vorba.
Dr: - Ce mai faceti domnule? Cum va mai merge? E totul bine?
D: - Domnule doctor acuma e bine.
Dr: - Deci buna operatia, a reusit.
D: - Dom'le doctor, ba dimpotriva, iar au crescut la loc, dar am prins metoda ca sa pot sa ma simt si eu bine.
Dr: - O nu-mi vine sa cred, chiar ca e ciudata problema. Dar spuneti-mi si mie cum faceti?
D: Pai cum sa fac... Ma fac ca o bag, ele se prind, o trag inapoi afara, le fut un ciocan peste degete, ele se prind de cap si o pot baga !!!