13 Dec 2016, 19:38
Două doamne stau în bucătărie în timp ce una dintre ele pregăteşte prânzul pentru soţul său.
– Vai, spune cealaltă, de când aţi început voi să mâncaţi aşa mult usturoi?
Zâmbind, “bucătăreasa” răspunde:
– De când soţul meu şi-a luat ca secretară o tinerică blondă!
Trei prieteni discutau despre cum face fiecare să scape de gura propriei soții.
Primul zice:
– Eu anul trecut am dus-o la Paris, iar anul ăsta o voi duce la Londra.
Al doilea:
– Eu anul trecut am dus-o la Beijing, iar anul acesta, cu siguranță, la New York.
La care cel din urmă zice:
– Fraților, eu am dus-o anul trecut la o cabană izolată din vârful muntelui, în sânul naturii, iar anul ăsta mă gândesc s-o aduc inapoi!
O tânară a fost nevoită să lucreze peste program. Ca să ajungă mai repede acasă, fata se gândește să treacă prin cimitir, dar era întuneric și îi era și frică. La un moment dat, vede un tânăr care se apropie și îi spune:
– Îmi cer scuze, mă poți conduce și pe mine în partea cealaltă a cimitirului? Știu că nu are ce să se întample, dar îmi este frică.
– Sigur, oricum nu am altă treabă. În timp ce o conducea, tânarul îi spunea tot felul de glume pentru a destinde atmosfera.
Când au ajuns pe partea cealalta, tânara îi spune:
– Mulțumesc foarte mult. Nu știu ce mă făceam dacă nu erai tu. Să știi că esti un tip foarte haios și distractiv.
La care tânarul:
– Multumesc, trebuia să ne fii întâlnit când eram în viață, atunci eram și mai haios!
Toledo 1M/AUS/1,6/16V /115CP midnight blue metallic
Arosa 6H/AUB/1,4/16V/107CP rosu
"I didn't mod my car to be faster/better than other cars, I modded my car so its faster/better than it was before the mod"
"When events test men, angels then appear" - Cand timpurile ii pun la incercare pe oameni, atunci apar ingerii...