Pe autostrada Bucuresti-Pitesti un sofer oare care conducea si in acelasi timp asculta muzica la radio..., la un moment dat muzica se opreste si la radio cineva anunta ca pe soseaua Bucuresti-Pitesti un nebun merge cu viteza pe contrasens..., la care soferul scoate capul pe geam uimit si spune.....SUNT SUTE BAA..,NU UNUL!!!
Intr-o parcare, o femeie care se grabea catre masina ei, vede o alta masina fara sofer, care incepe brusc sa mearga. Foarte constienta de primejdie, femeia deschide usa, sare in masina, si trage frana de mana. Cand iese vede un barbat langa masina.
- Mergea, dar am oprit-o - spune femeia mandra.
- Stiu, raspunde barbatul, eu o impingeam.
O blonda vrea sa-si vanda masina si nu ii este prea usor, deoarece "draguta" are 250.000 km la bord... Ia hotararea sa o consulte pe o buna prietena de-a sa, bruneta...
- Cum as putea sa vand mai repede masina?
Bruneta ii spune:
- Ca sa-ti rezolvi problema, esti gata sa faci un lucru putin cam ilegal?
- Desigur!... Vreau sa o vand neaparat!...
- OK!... Atunci maine vei merge la amicul meu, care este mecanic si care iti va aduce kilometrajul inapoi, la 50.000 km!...
Dupa cateva zile, bruneta o suna pe blonda si o intreaba:
- Ei, ti-ai vandut "rabla"?
- Ce, ma crezi nebuna?!?...! Acum, ca are doar 50.000 km, o pastrez!...
Un tip cu o nevasta , mergeau si ei cu masina pe autostrada, cu vreo 180 km/ora. Deodata tipa zice:
- Draga, am sa te parasesc!
Tipu, calm, nu zice nimic si doar accelereaza (200 km/ora). Nevasta:
-Am sa te las fara bani, fara vile, fara masini, nu-ti mai las nimic!
Tipu la fel de calm ajunge cu masina pe la vreo 240 km/ora si n-are el treaba...
Nevasta mirata:
- Cum, ma, io-ti spun ca te parasesc, ca iti iau casa, masina, banii, tot ce ai tu si tu nu zici nimic??? O sa ramai sarac lipit!!!
El:
- Draga, nu imi fac astfel de probleme, eu am airbag!
Politistul catre blonda:
- Domnisoara, ati intrecut orice masura, in aceasta saptamana ati lovit deja al cincelea pieton!
- Si, cati am voie?
O blonda si o bruneta se plimba cu masina. La un moment dat bruneta, care era la volan, trage pe dreapta.
- Ce faci, draga, de ce opresti?
- Am ramas fara benzina.
- Vai, ce desteapta esti! Eu n-as fi stiut si as fi mers mai departe!
Un sofer mergand pe drum cu masina intalneste pe marginea drumului o blonda autostopista, cu o canistra in mana. Omul se opreste si o ia.
- Ce aveti in canistra?
- Benzina, zice blonda.
- Pentru ce-ti trebuie benzina daca mergi pe jos?
- Lasa ca va stiu eu pe voi, soferii, cum intram in padure. cum se termina benzina...
If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise.
Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu "i"