16 Iul 2015, 08:46
Soţul către soţie:
- Excepţionale ciuperci. De unde ai reţeta?
- Dintr-un roman poliţist.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
O politista tanara si draguta dirija circulatia intr-o intersectie mare. La un moment dat, a simtit ca-i vine ciclul...
Ce sa faca? Ce sa faca? Ce sa facaaa...!?
Mai avea inca 5 ore de lucru si din intersectie nu putea sa plece, asa ca l-a rugat, prin statie, pe colegul de birou, sa-i aduca pachetul cu tampoane, din dulapul ei.
Colegul confirma receptia si ea lucreaza mai departe, fiind cu ochii-n patru...
Trece o ora, colegul n-a venit... Trec doua... trec trei... Ea... disperata...!
Dupa patru ore, opreste masina politiei, in intersectie si colegul flutura vesel cutia de tampoane in vant...
Politista, nervoasa, ii spune: "Nesimtitul naibii! Unde naiba ai stat atat?"
Politistul raspunde vesel : "Stii, cand ai spus, prin statie, ca ti-a venit ciclul, a dat sefu' o sticla de sampanie, apoi a venit comisarul Ionescu cu o lada de bere... apoi am dat si eu un rand, ca ... mi s-a luat si mie o piatra de pe suflet... !!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pe o creanga statea o omida infometata ce se uita la un mugure si se gandea : "Sa-l mananc ... sa nu-l mananc, sa-l mananc ... sa nu-l mananc. Ma, daca il mananc acuma, ma satur eu pe 2-3 zile, da` daca mai astept putin, se face floare, mananc floarea, ma transform si eu intr-un fluture si zbor de pe creanga asta nenorocita!"
Mai sus, pe alta creanga, statea o pasarica infometata, se uita la omida si se gandea : "S-o mananc ... sa n-o mananc, s-o mananc ... sa n-o mananc. Ma, daca o mananc, ma satur eu pe ziua de azi, insa daca astept, se face fluture ... prind fluturele si zbor si eu spre tarile calde "
Tot asteapta asa pasarica si omida pana cand... pasarica cade intr-o balta.
Morala: Cu cat e mai mare abstinenta, cu atat e mai uda pasarica.
Seat Ibiza 6L, 1.2, 70 CP, BXV