Ştiţi ce parte a corpului se suge cel mai des?
Burta!... Aia la care v-aţi gândit voi, fetelor, e pe locul doi.
Un tip găseşte o lampă pe care o freacă de zor. La un moment dat iese duhul lămpii.
- Ce dorinţa vrei să-ţi îndeplinesc, stăpâne? zise duhul.
- Vreau sa fiu fericit.
- Ei atunci... freacă şi tu altceva.
Două blonde la o recepţie simandicoasă. După ce au fost pe la bufet, una-i spune celeilalte:
- Dragă, hai să plecăm! Vinul e vechi şi dulceaţa aia neagră are miros de peşte!
La interviul de angajare:
- Închipuiţi-vă că, în familia dumneavoastră se află în ospeţie şeful cu familia sa. La un moment dat, pătrunde un terorist înarmat şi vă adună pe toţi într-o cameră, vă dă un pistol cu un glonţ şi vă spune să-l împuşcaţi pe unul din cei prezenţi. Pe cine aţi împuşca?
- Răspunsul e evident.
- Gândiţi-vă, aceasta-i o alegere foarte grea, din punct de vedere psihologic.
- Dar aici nici nu trebuie de gândit, eu aş împuşca teroristul, dumneavoastră?
La discotecă un băiat agaţă o piţipoancă:
- Domnişoară, hai să mergem la mine.
- Pentru ce?
- Păi,… bem o cafea, ne uităm la un film clasic…
- Nuuu… Mai este aici un băiat mi-a făcut o propunere mai interesantă pe care o prefer: ne uităm la un film deocheat apoi facem dragoste.
O ţigancă îi ghiceşte unui tânăr în palmă:
- Soţia dumitale va fi frumoasă, deşteaptă şi bogată.
- Minunat, dar ce fac cu actuala?
Scufiţa Roşie era beată moartă într-un şanţ la marginea pădurii, într-o splendidă dimineaţă de vară, după o petrecere la casa piticilor.O vacă o vede şi se gândeşte că poate i-ar prinde bine Scufiţei un pic de lapte bun şi proaspăt, direct de la sursă.
Se apropie cu ugerul de Scufiţa Roşie şi o îndeamnă să sugă. Scufiţa Roşie deschide pe jumătate ochii, vede ugerul şi spune:
- O.K băieţi, da pe rând...
Soţia şi-a luat toate ustensilele necesare pentru bărbierit şi a intrat în baie. După un anumit timp întreabă:
- Dragule, tu ce faci pentru a obţine un bărbierit cât mai bun în jurul buzelor?
- Proptesc limba sub buză.
- Iubitule... Am nevoie de ajutorul tău.