Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 162

umfrider
Andrei

Re: Bancuri

08 Iul 2011, 16:33

1. Niciodata nu ne maturizam cu adevarat. Invatam doar sa ne purtam in public.

2. Daca ma vorbesti pe la spate, inseamna ca nu esti in pozitia in care sa-mi poti da peste nas.

3. A avea un spatiu pentru fumat intr-un restaurant, e ca si cand ai avea un spatiu pentru urinat intr-o piscina.

4. S-a dovedit stiintific ca femeile sunt multumite cu o lungime de 8,5 cm. Nu conteaza ca e Visa sau Mastercard.

5. Nu conteaza daca paharul e pe jumatate gol sau pe jumatate plin. Ceea ce conteaza e ca mai este loc pentru vodka.

6. Traim niste vremuri in care pizza se livreaza mai repede decat ajung politistii.

7. Dumnezeu a creat cerul si pamantul. Restul a fost fabricat in China.

8. Daca femeile ar conduce lumea, n-ar mai exista razboaie. Doar niste tari invidioase, care nu-si vorbesc.

9. Un apartament curat e semn ca nu mai functioneaza computerul.

10. Copiii aflati pe bancheta din spate duc la aparitia accidentelor. Accidentele de pe bancheta din spate duc la aparitia copiilor.

11. Vreau sa stiu de ce Noe nu a omorat tantarii pe vremea cand erau doar doi?

12. Cenusareasa e dovada vie ca pantofii iti pot schimba viata.

13. Mai bine Durex decat Pampers.

14. Legalizati drogurile. Vom muri inecati in alcool!

15. Gandesc, deci exist. Toata lumea care exista gandeste?

16. Nu bea ca sa o uiti; in final, o vei vedea de doua ori.

17. Intotdeauna incep sa slabesc in aceeasi zi. Maine!

18. Daca sfarsitul lumii vine in 2012, de ce produsul acesta expira in 2014?

19. Se pare ca Dumnezeu iubeste oamenii prosti. De aceea a creat atat de multi.
Leon 5F 2.0 TSI CUPRA 280 Urban Silver
Toyota Yaris XP10 1.0 VVTI LPG Apline Silver

ex. Leon 5F 2.0 TDI FR Stage 1 Emocion Red
ex. Nissan Primera p11 1.8 Platinum Silver
ex. Leon 1p 1.6 Emocion Red
ex. Ibiza 6l 1.2 Emocion Red

Mario25gl
Blue-bitza

19 Iul 2011, 12:40

Un barbat la vanatoare scapa pusca cu alice si se impusca singur intre picioare. Ajunge la doctor care il pune imediat pe masa de operatie. Dupa operatie omul se trezeste si se uita cu groaza intre picioare sa vada cum a iesit operatia.
- D-le doctor avand in vedere gravitatea situatiei va multumesc! Ati facut o treaba destul de buna.
-Da, nu a fost usor. Va dau cartea de vizita a fratelui meu. El o sa va ajute in continuare!
-Este doctor ca si dumneavoastra?
-Nu ! Canta la flaut ! O sa va invete cum sa tineti degetele sa nu va stropiti in ochi cand va pisati!
Seat Ibiza 2006, GL-85-DVD
Imagine

Mario25gl
Blue-bitza

19 Iul 2011, 14:38

Un tânăr însurățel,discută cu tac-su despre căsnicie.
-Bă, zice bătrânul; eu, imediat după ce m-am însurat, am băgat-o pe mă-ta-n cameră, mi-am scos pantalonii și i i-am dat ei: „-Îmbracă-i!”...ea, s-a uitat la mine, "-Cum să-mbrac eu nădragii ăia?” iar eu am zis „Corect! să-ți fie clar cine poartă pantaloni în casa asta!”.
...Ajunge ăsta tânăr acasă, o cheamă pe nevastă-sa, își scoate pantalonii și i-i dă:
-Îmbracă-i!
-Cum să-mbrac eu nădragii tăi!?
-Corect! să-ți fie clar cine poartă pantaloni în casa asta!
Se uită fata...își scoate și ea pantalonașii și i-i dă lui:
-Îmbracă-i!
-Ce dracu să caut eu în...ăia ai tăi?
-Corect! n-ai ce să cauți!...cel puțin,pînă nu-ți schimbi atitudinea!
Imagine

Mario25gl
Blue-bitza

28 Iul 2011, 16:08

Un batrân de 75 de ani, merge la spital sa faca o analiza a spermei.Doctorul îi da un borcan si-i spune:
- Ia borcanul asta si vino cu analiza mâine!
A doua zi, batrânul apare, cu borcanul la fel de curat si gol ca ziua trecuta. Doctorul întreaba ce s-a întâmplat, iar batrânul explica:
- Stiti, doctore, uite ce-am patit: Prima data am încercat cu dreapta, apoi cu stânga si nimic. Apoi am chemat-o pe nevasta-mea. A încercat si ea si cu mâna dreapta, si cu mâna stânga, apoi cu gura: prima data cu proteza, apoi fara proteza si tot nimic. Apoi am chemat-o pe vecina de alaturi: a încercat si ea si cu amândoua mâinile si cu gura si tot fara rezultat. Doctorul era socat:
- Ai chemat-o pe vecina....????,
iar batrânul raspunde:
- Da si oricât ne-am chinuit, n-am reusit sa deschidem borcanul!
Imagine

Krondet

30 Iul 2011, 09:34

Draga mama si tata,

Ma simt foarte bine aici! Sper ca si voi acasa, salutari lui Karl, Peter, Hans, Annemarie, Karin si Andreas. Spune-le lui Karl si Peter ca in armata este minunat si sa se inroleze si ei neaparat, inainte sa se ocupe toate locurile. La inceput mi-a fost mai greu, fiindca trebuia sa stau in pat pana la ora 6, dar m-am obisnuit. Mai spune-le lui Karl si Peter ca nu trebuie sa-si faca decat lor patul si inca cateva fleacuri inainte de micul dejun. Nu tu munca in grajd, hranit de animale, taiat lemne, facut focul.

Micul dejun este mai ciudat: sunt tot felul de sucuri, chifle, dulceata, müsli, dar nici un cartof, carne, sunca, carnati si varza asa cum mancam noi acasa. Dar poti sa le mananci portia unor colegi de la oras care beau doar cafea. Nu ma mira ca orasenii nu pot merge asa repede si departe. Dupa un mars de cateva ore, au basici la picioare si se intorc in unitate cu camionul. Si nu au mers decat cum ar fi la noi de acasa pana la posta. Peisajul este frumos, dar din pacate foarte plat.

Acum or sa rada Karl si Peter: am primit laude pentru tragere la tinta! Nici nu stiu de ce. Cercul negru din centru este mult mai mare decat un cap de soarece si nici macar nu se misca. Si nici nu se trage inapoi ca fratii Huber de peste deal. Unde mai pui ca trebuie sa te intinzi comod pe o saltea si sa astepti pana trag si ceilalti (o vesnicie).
Cel mai mult imi plac antrenamentele de lupta corp la corp. Dar trebuie mare atentie la oraseni ca se rup repede. Doar cu Sepp din Viena am probleme, l-am pus jos doar o singura data. Cred ca din cauza ca eu am 1,80m si 80 kg iar el 2 m si 130 kg.Oricum este mult mai usor ca acasa cand scapa taurul nostru la vaci si trebuie sa-l bag inapoi in grajd. Deci nu uitati sa le spuneti lui Karl si Peter sa se grabeasca, nu prea mai sunt locuri.

Va imbratisez cu drag,
Fiica voastra Maria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc. Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

bv10ptz
ingineru

01 Aug 2011, 21:50

Tare asta
[/quote]
Seat Leon 1.9 TDI , 110 CP - 2003

maverick1508

05 Aug 2011, 19:48

Poliţistul îl întreabă pe tânărul infractor:
- ştii ce este un detector de minciuni?
- da tov. poliţist, sunt de un an de zile căsătorit!

- Alo, doctore, veniti repede! Gigel al meu a inghitit doua sigurante, o rezistenta, o dioda si nu mai stiu ce alte mici dracovenii de la un televizor mai vechi de-al nostru. Ce sa fac cu el?
- Ati incercat sa-i puneti o antena?

- Serviti mormoloci in acest restaurant?
- Servim pe oricine! Luati loc!

Sotia vine acasa si-i zice sotului:
- A m o veste buna si una rea , pe care s-o zic?
- Zi-o pe`aia buna, zice sotul..
- Functioneaza airbagurile!
Imagine
designed by Giorgetto Giugiaro
Seat Toledo '96 & Opel Astra '03

TIBI

06 Aug 2011, 10:23

Exista trei lucruri pe care le poţi privi la nesfârșit: focul, apa si cum parcheaza o femeie!
:tongue
-SEAT LEON 5F Xperience 2.0tdi 184cp
-EX-SEAT LEON_2.0tdi BKD 140cp+

huse piele schimbator

Krondet

28 Aug 2011, 10:51

Doi avocati intra intr-un bar si comanda niste bauturi. Apoi isi scot cate un sandvis din servieta si incep sa manance...
Barmanul ii vede si ii atentioneaza, pe fiecare:
- Va rog sa ma scuzati, dar in bar nu e permis sa va consumati propriul sandvis!
Cei doi s-au uitat unul la celalalt, au dat din umeri, au facut schimb de sandvisuri si au continuat sa manance.
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc. Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

AndreiTiberiu

30 Aug 2011, 09:45

fain bancul cu airbag-urile:)))

relu_dimario

31 Aug 2011, 22:12

O femeie suna disperata la medicul veterinar :
- Dom doctor, pisica a baut circa 50 ml de benzina. Apoi s-a invartit ca nebuna prin casa trei ore, si acum sta teapana pe canapea, nu se mai misca deloc. Ce credeti ca s-a intamplat ???
Sta medicul, se gandeste, apoi raspunde calm:
- Ia vedeti... o fi ramas fara benzina...
Seat Ibiza
1.4 TDI, 70 CP, Negru

umfrider
Andrei

01 Sep 2011, 10:15

Soţul, tot roşu şi transpirat, călcând rufe de zor, o întreabă pe nevastă-sa încă odată: - Dragă, eşti sigură că asta e cura cu fier pe care mi-a prescris-o medicul?

Discuţie între pensionari: - Azi am fost la doctor şi a zis că mai am de trăit două luni! - Din ce, băăăăă, Vasile? Din ceeeeee?!

Noaptea târziu. Soţul beat vine acasă, faţa plină de ruj şi fond de ten... În prag soţia furioasă. - Dragă, n-o să mă crezi! M-am bătut cu un clovn!

Angajaţii unor companii multinaţionale sunt întrebaţi ce vor face cu banii din prima de Crăciun Elveţianul : Din banii de primă îmi cumpăr o barcă Reporterul : Şi cu restul? Elveţianul : şi cu restul imi renovez faţada casei. Englezul : Din banii de primă îmi cumpăr o maşină sport Reporterul : Şi cu restul? Englezul : şi cu restul mă duc într-o excursie în Africa Românul: Din banii de primă îmi cumpăr un pulover. Reporterul : Şi cu restul? Românul: Restul mi-l dă mama.

Un preot şi un dascăl stăteau pe marginea şoselei cu o pancardă în mână pe care scria: "Sfârşitul e aproape. Căiţi-vă!" Pe lângă ei treceau maşini şi imediat după fiecare maşină se auzea o buşitură şi o explozie. După o vreme, dascălul întreabă: - Părinte, nu ar fi mai bine să scriem pe pancartă "Podul din faţă este rupt"?
Leon 5F 2.0 TSI CUPRA 280 Urban Silver
Toyota Yaris XP10 1.0 VVTI LPG Apline Silver

ex. Leon 5F 2.0 TDI FR Stage 1 Emocion Red
ex. Nissan Primera p11 1.8 Platinum Silver
ex. Leon 1p 1.6 Emocion Red
ex. Ibiza 6l 1.2 Emocion Red

Bamse
Moderator

01 Sep 2011, 17:52

Un tip şi-o tipă la cinematograf, în ultimul rând, filmul prost, întuneric, se giugiuleau. La un moment dat, tipul se încălzeşte rău. Începe s-o întrebe pe gagică:
- Ia spune, mă, ai cui sunt ochii ăştia frumoşi?
- Ai tăi, dragă, ştii foarte bine...
- Da' gura asta asta roşie, plină, senzuală, a cui e?
- A ta, dragă, ştii foarte bine, da' lasă asta acuma, suntem la film, ne aude lumea...
Tipul nu se lăsă, că-l luase flama... Îi băgă o mână sub tricou.
- Da' sânii ăştia meseriaşi, rotunzi, tari, ia spune, ai cui sunt?
- Ai tăi, da' taci dracului din gură, termină acuma, ne aude lumea.
Mergem pe urmă acasă şi facem ce vrei tu, acuma potoleşte-te!
Tipul, nimic, tot mai excitat... Îi băgă mâna sub fustă...
- Da' pi*da asta a cui e?
Tipa, atinsă la punctul sensibil, ce dracu' să mai zică?
- A cui e pi*da asta? Spune?
Tipa, nimic...
- Pi*da asta a cui e? Vreau să ştiu!
La care o voce din sală:
- Aprindeţi, dom'le,dracului, lumina, că a găsit unul o pi*dă şi nu ştie a cui
Ibiza, FR. Black, TDI, Chiptuned
Canalul Clubseat.eu pe Youtube

dany19940
Moderator

03 Sep 2011, 20:04

Nu stiu la ce categorie intra, dar...http://translate.google.ro/#ro|en|Florin%20Salam%20. Vedeti ce iese !
Toledo 1M/AUS/1,6/16V /115CP midnight blue metallic
Arosa 6H/AUB/1,4/16V/107CP rosu

"I didn't mod my car to be faster/better than other cars, I modded my car so its faster/better than it was before the mod"
"When events test men, angels then appear" - Cand timpurile ii pun la incercare pe oameni, atunci apar ingerii...

Bamse
Moderator

06 Sep 2011, 17:54

haha, nu mai apare akon....acuma e barry manilow! :))
Ibiza, FR. Black, TDI, Chiptuned
Canalul Clubseat.eu pe Youtube
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 162