28 Sep 2010, 09:34
Unu
tip agata in discoteca o gagica cu ochelari, o invita putin afara sa priveasca clarul de luna, iar daca tot sunt afara, ii propune sa se plimbe putin prin padure, sa mai ia niste aer curat. Pe drum, tipa se loveste de o creanga si isi pierde ochelarii, se intoarce sa ii caute si se pierde de partenerul de ocazie. Acesta o gaseste dupa o jumatate de ora, sugand tatele unei vaci si uimit o intreaba:
- Ce faci, nu vii?
La care ea:
- Mergi singur, eu ramin cu baietii!.
In luna de miere indragostitii faceau dragoste de zor...la un moment dat, cand EL era deasupra, Ea il tot pipaia pe cap. · El: ce tot faci? · Ea: iti caut coarnele pt ca faci dragoste ca un diavol !!! Dupa jumatate de ora Ea era deasupra si atunci El incepe sa o pipaie pe cap. · Ea zambind il intreaba: Ce faci? · El: Iti caut coarnele.... · Ea: De ce? fac dragoste ca o diavolitza? · El: Nu!!! Faci sex ca o vaca !!
Un cetatean se prezinta la Oficiu Fortelor de Munca si vede un anunt:
Se cauta Asistent pentru medic ginecolog.O intreaba pe tinara de la ghiseu in ce consta slujba,si daca ii poate da ceva amanunte despre ea.
- Da, trebuie sa ajutati doamnele sa se dezbrace de haine,apoi de lenjeria intima, sa le ajutati sa se intinda,si sa le spalati cu grija zonele intime,apoi sa le dati cu spuma de ras si sa le barbieriti de parul pubian,apoi sa le ungeti cu diferite creme si sa le masati astfel ca ele sa fie pregatite pentru examinarea medicului.
Este pentru inceput un salariu lunar de 2.000 ron cu perspective serioase de crestere in functie de rezultate.
Dar trebuie sa mergeti la Ploiesti.....
-O, da ? De ce, acolo este slujba?
-Nu, slujba e in Bucuresti, dar acolo e capatul cozii!
Base in masina cu SPPistul. Intr-un sat calca o gaina.
Base: Las` ca vorbesc eu cu taranul si ii explic ca a fost un accident
nefericit. O sa ma inteleaga - doar sunt presedintele tarii.
Dupa cinci minute Base se intoarce batut mar.
Pleaca in tromba mai departe. In satul urmator masina calca un porc.
SPP-istul: Sefu`, las-ca merg eu la taran sa-i explic.
Dupa zece minute se intoarce cu doua damigene de vin si o putina de branza.
Base. -Ce i-ai spus, ma?
SPP-ul: - Ca sunt soferul presedintelui si ca l-am omorat pe porc. M-a
pupat si mi-a dat astea.
Se intalnesc un negru si un alb la strand. Zice albul:
-Eu cu scula mea pot masura temperatura apei!
-Nu cred, zice negrul.
Intra albul in apa, iese afara si zice:
-19° Celsius.
Negrul controleaza cu termometrul si intradevar…
Albul zice:
-Probeaza si tu acuma…
Intra si negrul in apa si zice:
-De temperatura nu pot sa-ti spun nimic dar apa e adanca de 45 cm…
…un barbat la vreo 40 de ani se duce la doctor :
- buna ziua dom’ doctor, am si eu o problema !
-ce problema ai omule ?
-dom’ doctor, stitzi, de fiecare data cand ma ia somnul, imi apare in vis un pitic care tot imi spune, “pisha-te pisha-te pisha-te !!!” si fac pe mine in somn, dar in fiecare noapte !!!
-chiar ca e o mare problema omule ! stai sa ma gandesc, sta doctorul vreo ora si ii spune :
-ma omule, cand mai vine piticul in vis si iti spune “pisha-te”, ii spui ca ai facut mai devreme si gata, o sa plece din visul tau si uite asha scapi !
-saru-mana dom’ doctor, sa iti dea D-zeu sanatate ca m-ai scapat de o mare problema, la revedere !
…trece vreo 3 saptamani, se intoarce omul la doctor cu o fatza mai dezamagita de cum a venit prima oara, il vede doctorul si uimit il intreaba ?
-ce s-a intamplat omule, ce chin te aduce la mine ?
-pai stitzi dom’ doctor, a venit piticul din nou, mi-a spus “pisha-te pisha-te pisha-te ” si eu i-am spus ” am facut ba, lasa-ma in pace ” la care el a spus :
-a daaa ? ai facut pishu ? bineee, atunci kk-te …
Criteriile sunt:
-Bautura pe care o consuma;
-Mijlocul de transport folosit;
-Cu cine satisfac nevoile sexuale.
Categorii:
1.Whisky-Mercedes-Amanta
2.Coniac-Masina statului-Secretara
3.Pepsi-Dacia personala-Autostopista
4.Ceai-Tramvai-Nevasta
5.Apa-Talpa-Laba
Seat Cordoba, 1.9 TDI 2005