Discuţie cu un oligofren pe facebookIdiotul: bn cf câţi ani ai?
Ea: “bn” înseamnă “bună” sau “bine”?
Idiotul: bună
Ea: Aha, am înţeles. Dar prescurtare pentru “pa” există?
Idiotul: pa. câţi ani ai
Ea: 25. Adică dzşc.
Idiotul: hai să fim serioşi
Ea: Ok. Hai să fim.
Idiotul: 25 nu prea cred
Ea: Dar ce crezi?
Idiotul: nu pari de 25
Ea: Mi se rupe.
Idiotul: k ţi se rupe
ai adormit
Ea: Nu. Dar propoziţia scrisă de tine mai sus nu este corectă. Mai mult, este ambiguă.
Idiotul: care propoziţie
Ea: “k ţi se rupe”.
Idiotul: de k
Ea: Ce înseamnă “de k”?
Idiotul: de ce nu este corectă
Ea: Pentru că în limba română există “ce”, în niciun caz “k” nu îi poate ţine locul.
Idiotul: eşti profă de rom? nu te supăra
Ea: Nu mă supăr, dar orice om simplu ar trebui să ştie să citească, să scrie şi să vorbească în limba lui fară greşeli.
Idiotul: bn mă dak zici tu
Ea: “bine măi, dacă zici tu”, aşa ar fi fost corect. Voi, puştanii cul de pe facebook credeţi că rezolvaţi ceva dacă pociţi limba română. Ei bine, nu rezolvaţi. Vă faceţi de râs. Să îţi fie ruşine! Îţi faci bieţii strămoşi daci şi romani de ruşine!
Idiotul: aşa crezi tu. apropo cul se scrie cool
Ea: Ce tâmpenii zici! Mă amuz copios pe seama ta pentru că mai devreme, prin “cul” am fost sarcastică. Dar tu nu te-ai prins.
Idiotul: mă mai lasămă k cuv tale
Ea: Lasămăn pac-e tuu pei minei. Agramat impertinent ce eşti! O să vezi că dacă de acum înainte o să începi să scrii “ce” în loc de “k” şi “lasămă” dezlegat, corect din punct de vedere ortografic, viaţa ta o să se schimbe în bine.
Idiotul: scuzămă dar eşti varză
Ea: T-e scuz, t-e scuz.
Idiotul: mersi
am o rugăminte şi eu, spune-mi şi mie cum se face id de mess te rog
Ea: Hai măi, vrei să mai poluezi şi messenger-ul cu greşeli de ortografie şi exprimări nasoale. E o decizie importantă pentru mine. Nu ştiu dacă să te ajut sau nu.
Idiotul: vrei sau nu
Ea: Meriţi?
Idiotul: faci cum vrei
Ea: Nu-mi inspiri încredere. Măcar “lasămă” dacă ai fi scris dezlegat! Dar dacă te ajut trebuie să îmi promiţi ceva.
Idiotul: ce
Ea: Promite-mi că dacă te ajut, de acum înainte o să încerci să scrii corect. Măcar în loc de “k” – “ce” şi în loc de “lasămă” – “lasă-mă”. E spre binele tău. Nu glumesc.
Idiotul: bn promit
Ea: Şi “bine” în loc de “bn”. Ok?
Idiotul: OK
Idiotul este deconectat/ă.
Sursa: http://ghizuroi.wordpress.com