Salut ,
va mai dau si eu un numar de telefon al unor baieti care monteaza folie , au firma , ofera factura , garantie , pe geamul din spate undeva in colt dreapta se lipeste un mini sticker cu datele firmei , autozatia R.A.R in conformitate cu X Y Z . Lucreaza foarte bine , rapid , profesionist . Mie pe masina , geamurile din spate au fost scoase pentru a putea lucra pe toata suprafata ( nu numai unde ajunge cutter-ul ) , folia a fost intinsa foarte bine , suprafata a fost inainte degresata , spalata cu substante speciale etc . Pe spate am optat pt folie Llumar , 69% autorizata R.A.R . Un lucru ce m-a incantat si ce ma face sa le fac putina publicitate este ca la un moment dat , pe geamul din stanga , cand l-au pus inapoi , a aparut o zgarietura . Le-am aratat , l-au scos , au dat folia jos , au pus alta noua ( si atentie : NU am platit nimic in plus ) . La altii exista 50% sansa sa iti mai ceara ceva in plus ca de ...
Prin urmare , baietii sunt foarte ok , lucreaza bine si curat , apelati cu incredere .
Dani - 0720.954.834 - aveti numarul de la Robert cu Nissan Primera