Se va scoate s-au nu aceasta taxa, ati observat ceva "beneficii-inbunatatiri" in viata de zi cu zi de pe urma incasarii acestei taxe ? Din cate stiu eu s-a calculat deja pentru anul viitor la 33500 pentru 1 euro.
Bine zici, vile vile, in loc sa faca drumurile s-au sa mai planteze si ei cate un pom, una alta, ca mai nou nu mai vezi spatii verzi, vezi cladiri, firme, etc, etc...
las ca rasar borduri peste borduri...prin bucuresti...cat vezi cu ochiu
Si cu marea asfaltare...trebuiau cheltuiti niste bani. Oricum lucrari de mantuiala, f proaste si ca termen de garantie...24 luni
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
mda... noi sa fim sanatosi! sa putem sa ne schimbam bucsele, amortizoarele si tot ce tine de...
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
Ar fi foarte bine macar sa se micsoreze ca de scos sigur nu ne va face guvernul aceasta favoare, eu zic sa scoti un rand de numere rosii, poate pana prin 30 februarie se va intampla ceva...
Intr-un fel nici eu nu as vrea sa o scoata insa este cam mare, in cazul meu este un sfert de masina!
Consider ca o injumatatire a ei ar fi rezonabila pentru fiecare. De asemenea ar trebui inapoiata diferenta celor care deja au platit-o pentru ca ar fi o mare discriminare generata de incompetenta lor si / sau interesele guvernantilor.
Ultima oară modificat 08 Ian 2008, 21:36 de către ccristian, modificat 1 dată în total.
Am observat, dar sper sa te ajute alte persoane de pe forum, deoarece eu nu stiu ce acte ai nevoie pentru a scoate numere rosii pe 30 de zile, nu am avut nevoie niciodata..
as zice ca taxa ar fi buna daca:
1. ar fi minima in cazul masinilor achizitionate in acel an si sa creasca in cazul masinilor mai vechi
2.daca banii stransi pe aceasta taxa ar fi folositi in scopul construirii drumurilor jalnice din romania....nu sa ii bage in buzunar idiotul de Orban sau mai stiu eu cine....
Seat Leon 1.9 TDI-under construction
Nu lucrez in weekend, si nici in zilele care se termina in "i".