25 Iun 2009, 19:03
Tocmai ce am venit cu ibizza mea de la revizia de 2 ani si cum inainte de a merge la servis am tot citit mesajele de pe acest forum, m-am gandit ca tb sa ii informez si eu pe ceilalti interesati.
Avand doar 12 mii de km, revizia a fost ceva mai simpla, schimbat ulei (castrol), filtru de ulei, filtru de praf si filtru de polen si am facut-o la servisul autorizat ALTO SYNCRO. Am sunat la acest servis si mi s-a spus ca ma costa cele enumerate mai sus, plus manopera 550 de lei noi, lucru care mi-a convenit tinand cont ca la porche bucuresti, acelasi lucru costa 750 de lei. M-am prezentat astazi. Masina nu a stat mai mult de o jumatate de ora in servis si m-am trezit cu o factura de 730 de lei, manopera fiind de 350 de lei, adica 3 ore. Am cerut lamuriri si mi s-a explicat ceva de 3 "ore tehnologice". Dupa "putin" scandal am redus factura la 680 de lei, iar dupa ce am sunat la protectia consumatorului si le-am cerut nomenclatorul cu preturile ptr fiecare operatine am ajuns la 600 de lei. Sa inteleg ca ALTO SyNCRO nu are preturi fixe? sau ca suntem furati pe fata? Asa ca inainte de vi se face revizia nu uitati sa cereti factura proforma. Si nu mai am ce cauta niciodata in acest servis.