o3_cep scrie:Prima revizie: 390 lei
A inclus: schimb ulei si filtru ulei, curatat filtru aer si polen, reglat frana de mana, alte verificari vizuale (roti, lumini, alte lichide, etc.).
Service: Alto Syncro
Pite scrie:acum o ora am terminat cu revizia de 10000 de km (adica prima) la Metrotehnica. Total 850 RON minus 10% , la manopera ,(am un card primit cand am cumparat masina) rest 826.13 RON
Operatii:schimbat ulei (Mobil )+filtru,filtre polen aer si benzina,completat nivel lichid servo+frina+antigel,gresat chedere,balamale si ce o mai fi pe acolo,reglat faruri frana de mana,verificat la cererea mea tambur frana dreapta spate,testat cu vagcom-ul ( parca asa ii spune)verificat lumini ,becuri si alte maruntisuri.Toata distractia a durat aprox:2 ore.
Per total foarte foarte multumit.
Dorugo scrie:Pot sa fac prima revizie la un Service si a doua la un altul? (bine'nteles, ambele agreate de Seat)
Imi sopteste mie un dracusor pe la urechiuse ca voi avea ceva probleme la Dona Craiova.
pos3ydon scrie:am si eu o ibiza neagra 1,4 85cp, prima revizie m-a costat 420RON si a 2-a 630RON ambele revizii facute la Alto Syncro Pantelimon si m-i s-au parut destul de acceptabile, recomand