Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

PapaGiorgio
D U D U

11 Sep 2008, 09:10

Maine ducem Ibiza la revizie, am optat in cele din urma pentru un service din Valeni de Munte, unde si fostul proprietar isi facea reviziile. Din cate mi-au spus cei de acolo, toata treaba va face undeva in jur de 580 ron (cu schimbare filtre, ulei si sper eu si o mica verificare a maruntisurilor pe care le-am constatat de cand avem masina). Voi reveni cu detalii mai multe si pareri post revizie de indata ce treaba se va fi terminat...cu bine sper.
Toate cele bune! :wink:
Seat Leon Reference, 1.4/85 CP, 2008, Galben, PH-78-RDC

PapaGiorgio
D U D U

12 Sep 2008, 11:59

PapaGiorgio scrie:
Maine ducem Ibiza la revizie, am optat in cele din urma pentru un service din Valeni de Munte, unde si fostul proprietar isi facea reviziile. Din cate mi-au spus cei de acolo, toata treaba va face undeva in jur de 580 ron (cu schimbare filtre, ulei si sper eu si o mica verificare a maruntisurilor pe care le-am constatat de cand avem masina). Voi reveni cu detalii mai multe si pareri post revizie de indata ce treaba se va fi terminat...cu bine sper.

Update: tocmai m-a sunat sotia si mi-a spus ca a terminat revizia, multumita per ansamblu din cate zice ea...
S-au schimbat toate filtrele, uleiul (mi-a zis ca i-au pus Texaco), trenul de rulare insa nerezolvat pentru ca...cel care se ocupa era in concediu...o nota proasat aici, treaba se va rezolva insa cat de curand (era vorba ca trage putin dreapta). Placutele de frana nu s-au schimbat, s-a recomandat ca peste circa 10 000 km sa le schimbam.
Pretul final a fost de 570 ron. Multumitor zic eu, data viitoare insa o sa iau eu piesele.
Seat Leon Reference, 1.4/85 CP, 2008, Galben, PH-78-RDC

jericho

23 Oct 2008, 20:18

revizie de 10.000km la ibiza... efectuata la metrotehnica, schimbat ulei, filtru ulei si filtru aer ... pret 567,60 lei...
seat ibiza 2008

Breazu
breazu

Re: Cat am platit in service-uri.

18 Noi 2008, 08:53

Am un prieten cu o ibiza 1.2 care a facut revizia de 1 an la Metrotehnica si l-a costat 8.5 mil toata treaba.Parerea mea e ca nu e rau avand in vedere ca a schimbat tot si i-a verificat-o de iarna.
Ibiza exclusiv 1.2 alba.

adiman

Re:

23 Noi 2008, 18:35

jericho scrie:
revizie de 10.000km la ibiza... efectuata la metrotehnica, schimbat ulei, filtru ulei si filtru aer ... pret 567,60 lei...

doar atat ti-au schimbat la primii 10 000 si in banii astia ???
Curand tre sa o duc si eu pe a mea la revizie tot la metrotehnica si eram curios sa vad ce ti-au mai schimbat la ea atunci, ai fost multumit? de cum au lucrat? ceva mai multe detalii daca poti sa imi dai.

Thx!
ibiza exclusive 1.4 85 Cp benzina
Seat Ibiza. Different rituals, same spirit.

Bamse
Moderator

24 Noi 2008, 09:33

daca se intampla sa va programeze masinile mai tarziu la mti sau alto, va rog sa apelati la mine pt a va face o programare....poate este mai rapida!

toate cele bune....
remus costache PBV2
Ibiza, FR. Black, TDI, Chiptuned
Canalul Clubseat.eu pe Youtube

stress.

24 Noi 2008, 13:22

Sal! sunt nou pe forum dat fiind ca am ibiza de atat timp de cand m-am inregistrat ;)) mai putin de 1 luna:D
am o ibiza din 2000 cu 159k km la bord acum 2 sapt am fost la service sa-i fac revizia schimb ulei filtre etc.
Cost manopera + filtre 199 ron cu uleiul adus de la casa( cumparat de la kaufland ) BP 5w40- 140ron (cred) nu prea am avut bani disponibili pt asta. Deci mi se pare un pret ok sau super ok nu stiu cum sa zic la ei uleiul era 150 ron am inteles Mobil oricum nu aveam de unde sa stiu cat costa si ce ulei pun ei acolo dar sunt multumit.
Acum niste nelamuriri:
1) la 170k km ce tre sa-i schimb
2) imi cam vibreaza maneta de viteze :| nu stiu cat este de ok ( asta daca vreau sa plec mai brusc dupa loc si patineaza rotile)
3) dc domnii de al rar mi-au omologat-o la e2 cand ea este d4 si normal trebuia sa incadreze la e3 :?
o zi excelenta in continuare:)
Seat Ibiza Coupe 2000, 1.4 16v
Agent asigurari [b]"cel mai ieftin RCA" la ASTRA-UNIQA, rapid fara complicatii se pot face si online cu plata direct in cont oricand la orice ora inf pe PM sau Messenger[/b]
Aduc pe comanda din Anglia orice piesa auto second hand, orice model.

marian_iam
V.I.P.

24 Noi 2008, 13:33

1. nu-i mai pune BP
2. din cate stiu uleiul la ibiza este 5w30 ... dar depinde de motor.
3. cum adica iti vibreaza schimbatorul??? daca pleci la modul asta e cam normal sa faca!
4. faza cu rar ul habar n-am!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

stress.

24 Noi 2008, 14:18

marian_iam scrie:
1. nu-i mai pune BP
2. din cate stiu uleiul la ibiza este 5w30 ... dar depinde de motor.
3. cum adica iti vibreaza schimbatorul??? daca pleci la modul asta e cam normal sa faca!
4. faza cu rar ul habar n-am!

:( deci sainteleg ca BP nu ets ebun?
daca incerc sa plec cu demaraj face ca toate alea schimbatorul se da in fata si in spate cam cu o cursa de 4-5 cm
si uleiul mi la recomandat un amic tipul de la care am luat-o care este si mecanic dar acum aduce masini din DE
Oricum merci mult de tot si tot nu inteleg care este faza cu BP-ul dc nu este bun? :-s
Agent asigurari [b]"cel mai ieftin RCA" la ASTRA-UNIQA, rapid fara complicatii se pot face si online cu plata direct in cont oricand la orice ora inf pe PM sau Messenger[/b]

stress.

24 Noi 2008, 14:19

Motororul este 1.4 16v 75 hp tip APE din feb 2000

adiman

24 Noi 2008, 15:32

salut bamse! si la voi la PBV2 cat ar costa revizia la 10000 km pt ibiza 1,4 85 CP? Si apropo nu are de aface cu garantia? Sa inteleg k nu este obligatoriu sa fac revizia numai la metrotehnica? Spune-mi si mie pls!

THx!!!
ibiza exclusive 1.4 85 Cp benzina
Seat Ibiza. Different rituals, same spirit.

Bamse
Moderator

24 Noi 2008, 15:59

revizia este de 15000 km...sau un an.
nu are nici o legatura cu garantia...garantia masinii se pastreaza daca interventiile asupra masinii sunt facute intr-un service autorizat SEAT.
te-ar costa undeva intre 8-9 milioane....cu toate filtrele schimbate, ulei schimbat si verificare completa a masinii....pe dedesubt, becuri, etc.

toate filtrele a s eintelge cel de ulei, benzina, polen, aer.
ulei se pune castrol.
Ibiza, FR. Black, TDI, Chiptuned
Canalul Clubseat.eu pe Youtube

BLiTz

24 Noi 2008, 16:26

Buna,

Am si eu un seat ibiza 1.4 85cp care face un an in decembrie. Pe langa sticla de sampanie cu care am de gand s-o spal m-am gandit sa nu intarzii nici la o revizie...asa ca m-am apucat sa caut service-uri prin Bucuresti unde sa fac programare. La Alto Syncro mi-au spus ca ma costa in jur de 500 ron...acum astept raspuns si de la metrotehnica. Alte service-uri mai sunt?
Totodata, am fost sfatuita de niste prieteni sa dau o fuga pana la Ploiesti sau Pitesti pentru revizie ca ar fii mai ieftin.
In cautarile mele pe google am dat peste chestia asta: "Producatorul spaniol Seat ocupa, la momentul actual, un loc important pe piata romaneasca la vanzare de automobile noi. Acesta ofera, pentru modelele sale, doi ani de garantie fara limita de km, in conditiile precizate in certificatul de garantie.Pentru modelul Ibiza, la fiecare 15.000 de km parcursi, trebuie efectuata o revizie in cadrul careia se inlocuieste uleiul din motor si filtrul de ulei. In cazul motorului 1,4 MPI / 85 CP costul acestei revizii este de 226,56 lei, iar in cazul motorului 1,4 TDI / 70 CP este de 283,85 lei. "
Acum...eu nu pricep, unde naiba se aplica pretul asta?

Merci
Seat Ibiza 1.4 85cp
Imagine

Matrixu

24 Noi 2008, 16:59

Pai acel pret e manopera. Restul sunt filtrele si uleiul. Se ajunge astfel la un cost de aproximativ 500 RON.
La Ploiesti sau Pitesti o fi mai ieftin dar drumul pana acolo face ca revizia sa iasa per total (timp si bani) mai scump decat cea din Bucuresti.
In Bucuresti revizia se poate face la orice dealer al grupului VAG. Seat only e numai la Alto, Metrotehnica si PBV2 si PBN2.
Leon Mk2 BXE 1.9 tdi 105cp 2007 crono yellow
http://www.youtube.com/watch?v=GcfwBzFdRQ4

BLiTz

24 Noi 2008, 17:02

Am inteles. merci mult de rasp
Seat Ibiza 1.4 85cp
Imagine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4