razvanw scrie:Pentru domnul cowboy: dvs ati pus xenoane after market si cei de acolo v-au gaurit capacele de la far. In rest daca au fost greseli le-am rezolvat, ba chiar v-am oferit si capace de far noi .
Nu imi place sa dezgrop mortii, insa n-am mai urmarit acest topic si vad ca s-a facut o referire la adresa mea care nu are nici o legatura cu realitatea de la acel moment. Dl. Razvan. La acel moment masina era noua, era in garantie, era prima data cand o aduceam in service, iar de vreun xenon aftermarket nici nu se pune problema! Nu avea asa ceva, iar eu nu am reclamat ca ar fi avut capacele farurilor vreo gaura ci ca erau crapate. Chiar atat de idiot/cocalar/atehnic ma credeti incat sa-mi fi montat xenon afermarket si apoi sa vin si sa spun ca mi-au gaurit cei de la dvs din service capacele???! Cele puse ulterior de cei din service-ul dvs au fost capace cu gauri acoperite cu scotch!! Capace care mai mult ca sigur proveneau de pe la o masina ce avusese xenon aftermarket! Repet: masina mea era noua, era in garantie si nu avea absolut nici o modificare la acel moment, nici macar un bec! E amuzant cum se arunca cu "explicatii" de genul asta...Nu neg, poate asa vi s-a comunicat atunci din interior, ca doar nu dvs ati lucrat la masina, insa eu va spun ca realitatea a fost alta. Dupa nume inclin sa cred ca sunteti chiar unul din managerii / proprietarii Metrotehnica cu care acum vreo 2 ani am avut o discutie foarte interesanta despre domeniul aircooled si sunteti o persoana care mi-a lasat o impresie foarte buna, chiar m-a surprins amabilitatea dvs cum m-a surprins sa va vad implicat si aici ( la modul pozitiv) insa daca- mi permiteti doar un sfat: verificati mai cu atentie informatiile pe care le primiti din interior.
Toate cele bune!