12 Feb 2010, 12:04
vad ca pe aici toata lumea este multumita de metrotehnica, pai am sa incep asa ,fiind la 10 minute de unde stau u cand mi am luat seatul am zis sa merg la ei ,zis si facut ,merg la ei vorbesc ce si cum si dau de un agent de vanzari pe nume Mihai ,tipul foarte ok ,dupa ce l am frecat eu acolo ce si cum ce varianta ce culoare ce optionale , initial am vrut 1,9 tdi ,tinand cont ca masina mea e pe leasing am ajuns akasa mi am facut niste calcule si cu 1,9 tdi plateam aproape 3000 de euro in plus, si m am reintors si am comandat 1,6 . astept 3 luni dupa masina ,vine maisna topate bune si frumoase ( asta a fost despre agetul de vanzare jos palaria pentru el ) cat despre service din punctul meu de vedere sunt f imputiti,se face vremea sa fac prima revizie la masina si cu o zi inainte de a pleca in vacanta la mare ,mi se aprinde pe bord ca ma am 14 zile de mers cu masina sau nu stiu cati km, ok zic ,si merg la metrotehnica in aceiasi zi sa imi faca revizia ,si evident ca am fost refuzat pe motiv ca nu am programare, desi specifica ca toate rampele erau goale si le am explicat ca plec in vacanta a doua zi ,revizia costa undeva la 850 de ron , plec si ma duc la alto syncro aici niste oameni extraordinari ,mi au facut revizia la masina pe loc ,fara programare si a costat 602 ron deci mult mai ieftin ca la metrotehnica si porsche, ultima patanie care am avuto cu service metrotehnica a fost ca acum iarna am depistat ca nu mi se mai incalzea oglinda dreapta merg la ei le spun despre ce este vorba ,vine electricianul ia masina o baga in alelier sta masina 5 minute ,si vine verdictul este sticla arsa si trebuie inlocuita ,si eu intreb seschimba pe garantie nu ? vine un mare sef de al lor un papa lapte ca are o fata de soricel un asa zis nicusor care spune ca ogloinda este consumabil si nu se schimba pe garantie, iese masina afara si acum platesc 75 de ron doar pt 5 minute de stat masina in service, lucru pe care il putea facea electricianul si in curte,in fine merg la alto syncro si surpriza oglinda a fost schimbata pe garantie , asa ca din punctul meu de vedere SERVICE METROTEHNICA sunt varza, si imi pare tare rau ca le am bagat niste bani in buzunar luand masina de la ei
1.6 - 102 Hp Design By R Z W : a si era sa uit ''sunt prost si vreau sa ma remarc '' si merg cu proiectoarele