Salutare tuturor,
Nu prea am participat eu la conversatiile de pe forum dar fiti siguri ca de ratat nu am ratat nici una;)
Am si eu un leon 1p achizitionat la sf lunii mai anul curent de la Alto Syncro si acum i-a venit vremea reviziei (si eu m-am cam speriat ca am facut ceva km in 7 luni:) Ma rog, cam prin ianuarie o voi baga la salonul de cosmetica:) caci acum am 14.000km:d
Deoarece am vazut ca sunt membri ai forumului care lucreaza la PBV (Dl Bamse) si Alto (Dl Max) si nu numai, cer aici parerea tuturor celorlalti colegi de pe forum, am si eu urmatoarele intrebari ca "e" mai multe:)
1. imi poate spune si mie cineva ce tip de ulei iti baga in service si ce tipuri de filtre (si preturile de pe fact eventual) ca ma gandesc ca poate gasesc aceleasi tipuri de consumabile la un pret mai bun prin magazine, deoarece am observat ca se accepta piesele tale fara sa-ti afecteze garantia:d
2. cu cate zile trebuie sa imi fac o programare pentru a aduce masina in service si daca este de ajuns o jumatate de zi pentru toata operatiunea aceasta ( ar fi excelent daca s-ar putea si sambata deoarece in timpul saptamanii chiar nu am timp deloc cu job-ul asta)
3. cat costa o revizie cu tot cu consumabile si mana de lucru in acest moment...la PBV si Alto, ca am vazut pe forum niste preturi dar as vrea sa stiu exact de la sursa
Cam atat cu intrebarile deocamdata, daca vor mai veni, imi voi permite sa va mai deranjez
Mersi mult de tot.