Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

luci&dana
VIP

07 Iun 2008, 21:29

iar eu...ura, ura, ura, singurel catre casa... ce sa intelegem din asta? :D :D :D
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP

În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei.
NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide!

http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4

PapaGiorgio
D U D U

08 Iun 2008, 11:47

Numai de bine!!! :D :D :D
Seat Leon Reference, 1.4/85 CP, 2008, Galben, PH-78-RDC

PapaGiorgio
D U D U

23 Iun 2008, 07:41

PapaGiorgio scrie:
Gata, ama sosit, acum "decapsulez" a 3-a bere ca nu mai puteam de sete... :D
A fost o zi pe cinste, vremea ok, trafic rezonabil.Traseul a fost Ploiesti-Brasov-Ploiesti, detaliez imediat.
Masina a fost realmente la inaltime, astazi am trecut de pragul 120 kmh, ne-am simtit foarte bine la 130, rezonabil zic eu pentru motorasul de 85 CP si pentru cei numai 2000 km pe care i-am implinit azi. Inca o data am sesizat comportamentul exceptional al masinii, atat pe serpentine cat si in liniile drepte. Efectiv simti cum masina se "lipeste" de sosea, ma gandesc cu groaza ca nu puteam face asa ceva cu vechea...
Consumul calculat oarecum grosier nu a sarit de 7L/100 km, asta pentru ca am "prostul" obicei de a merge oarecum constant. Ce sa zic, sunt pe zi ce trece tot mai innamorat de Leonul meu, sper sa nu fie sotia geloasa... :love7:
Sa stiti ca soacra si nevasta nu mi-au facut zile grele pe drum, ba chiar la un moment dat era o chiraiala in masina ceva de speriat. Am ascultat muzica pe placul tuturor, in 2h eram la bunica sotiei in poarta. Am facut apoi, cum altfel, ceva shopping pentru nunta la care o sa fim nasi si tare ne-am bucurat ca am avut spor, am gasit multe chestii pe care in Ploiesti nu aveam nicio sansa sa le gasim. Avand in vedere ca peste 2 saptamani trebuie sa venim la rochia de nasa la proba, am ales sa ne intoarcem atunci pe Sacele-Cheia catre Ploiesti. Azi eram si cam obosit, asa ca am livrat una bucata sotie la Busteni unde o asteptau colagii si elevii pentru banchet, iar eu...ura, ura, ura, singurel catre casa, cred ca am luat un radar dar ce mai conteaza cand esti la volanul Leonului... :?
O zi foarte frumoasa, sper sa mai am parte de ele si in speranta ca nu am plictisit prea tare, va salut pe toti!

P.S. Cred ca azi am vazut minim 10 Leonuri, Ibize nu mai spun, cateva Altee, etc. Cu cativa in trafic ne-am salutat cordial... :hello1: :hello1: :hello1:

Salutare! In sfarsit mi-am facut si eu placerea si m-am intors sambata din Brasov spre Ploiesti prin Cheia. Asa cum mi s-a spus, drumul a fost super, cateva masini, asa ca m-am delectat cu peisajele deosebite. Este intr-adevar o varianta foarte buna la DN1.
Drumul nu e tocmai usor, Leonul a fost insa la inaltime in toate situatiile intalnite. Dupa Cheia s-a mai aglomerat ceva si am reusit sa prind cateva camioane, unul din ele insa a dat clasa tuturor, l-am intalnit undeva dupa Maneciu si pana la Ploiesti si-a tot marit avansul fata de turisme. Baga flacaul gaz ceva de speriat.
Prin urmare, inca o plimbare pe cinste, vineri tot asa ma intorc, pentru ca iar am treaba in Brasov. Cu completarea ca voi urca foarte probabil si in Poiana. Sa fie tacamul complet!
Numai bine! :cheers:
Seat Leon Reference, 1.4/85 CP, 2008, Galben, PH-78-RDC

ace117
Membru Fondator

23 Iun 2008, 20:18

Am planificat o vizita in acest weekend la Balea.
E super acolo, ma duc in fiecare an.
Intoarcere spre Vidraru. :wink:
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1
EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1

Imagine Imagine

francy
Subiect Autor

23 Iun 2008, 21:30

:) frumos Ace imi place mult acolo...am fost si eu de cateva ori.
have fun!

ace117
Membru Fondator

23 Iun 2008, 22:23

Thx Francy! :wink:
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1
EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1

Imagine Imagine

razmih

24 Iun 2008, 07:57

Am vrut sa ajung si eu pe 31 mai si surpriza (neplacuta), cu vreo 7 km inainte de lac era blocat drumul, multa zapada. Cu o saptamana mai tarziu au deblocat oamenii traseul ca nu stiu ce concurs de ciclism trebuia sa se desfasoare. Oricum pe partea dinspre barajul Vidraru si pana iesi in golul alpin este zob drumul, petice peste petice peste petice. Cred ca doar vreo 4-5 km de drum bun am prins, astfel incat sa trag si eu putin de masina, ca doar pentru asta m-am dus (bine si pentru peisaj si munte).

Imagine

Toata zapada ce se vede in spate bloca drumul.

luci&dana
VIP

01 Iul 2008, 16:15

doresc sa fac si eu un concediu prin tara...vreau si eu o recomandare buna (departe de aglomeratia orasului). Si in al doilea rand...poate stiti si vreo vila in zonele pe unde ati fost care primeste si catelusi :D :D
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP

În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei.
NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide!

francy
Subiect Autor

02 Iul 2008, 00:00

nu ai nicio preferinta in privinta directiei de mers?

luci&dana
VIP

02 Iul 2008, 16:24

nici o preferinta...frumos sa fie
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP

francy
Subiect Autor

02 Iul 2008, 18:54

vezi ca eu am povestit mai sus de o plimbare prin Nordul Moldovei care a fost absolut superba...mai am niste date de contact de la pensiunile unde am stat..
am trecut si prin Maramuresc dar foarte foarte putin oricum am o pensiune draguta in Baia-Mare...
ti-a srecomanda cu drag sa mergi in Delta , dar acolo depinde daca-ti place genul sua nu...

eddy_wtx
LowRider

02 Iul 2008, 19:43

a fost cineva la 7 SCARI? daca da...astept cu mare nerabdare pareri, ca sa ma pot hotari asupra unei vizite (eu am auzit ca e mirifc) :D

Soche
E L F

03 Iul 2008, 00:56

Daca dati prin Baia Mare sa ma anuntati cu un mail sau private mesage pe aici, sunt bucuros sa va arat imprejurimile :) si sa va ajut daca aveti ceva intrebari / probleme
Seat Ibiza 1.4 TDI 70 cp, emocion red -> viewtopic.php?f=33&t=671&start=0

octavian
SKI

03 Iul 2008, 10:54

eu va recomand cu incredere valea prahovei.este o alternativa la aglomeratia de la mare.daca va place muntele si aerul curat atunci aici este locul in care ar trebui sa ajungeti.mai un gratar,o drumetie sau o plimbare cu atv-ul si puteti avea un weekend de vis.eu tocmai ce m-am intors de la mare.a fost cel mai lung drum al meu in calitate de sofer insa mi-a placut foarte mult.chiar daca nu am experienta necesara io zic ca m-am descurcat onorabil.traseul p care l-am urmat a fost:azuga-ploiesti-urziceni-slobozia-harsova-constanta.e un drum ok un pic cam denivelat p unele portiuni(asa mi s-a parut mie) dar fara gropi ceea ce e imbucurator.surprinzator la dus nu am vazut picior de politist ,insa la intoarcere situatia s-a schimbat,erau aproape la tot pasul.orikm a fost o experienta frumoasa.de acum o sa plec cu mai mare incredere la drumuri si mai lungi.Va astept p VALEA PRAHOVEI
ar fi super o intalnire aici.....
seat ibiza 1.2 12v

luci&dana
VIP

17 Iul 2008, 23:12

Vreau si eu o locatie pentru un concediu. Cei care ati fost, dati-mi si mie o opinie, parere. Si mai repede...ca duminica vreau sa plec!!! :D Unde este mai frumos?
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15