misto topicul asta
Performantele masiniiunul: pt cei care vor sa vad cat de tare merge masina sa incerce seria de game-uri
de la EA care se numeste NFS(need for speed) iar pentru cei care vor sa mai si foloseasca acea tasta care mai franeaza masina(in joc) si ceva mai mult decat "blana" sa incerce Race Driver Grid, WTCC Race sau seria Colin McRae
la ce drumuri avem noi e f interesant sa fugi cu masina, are gauri A1,A2 nu are, e denivelata sau nu e, apare javra in fata sau nu...
eu vb cand am avut amenzi numai pt viteza si permisul supendat tot pt vitaza
si inca o dilema mare:e masina resoftata sau nu e ca daca e poate fuge daca nu e poate nu, in talon scrie ceva eu merg mai tare dacat scrie in talon...
asa ca novice zic ca resoftarea masini mareste puterea si cuplu(nu intru in amanunte despre una sau alta despre graficele care ne arata asta..) si nu mareste turatia motorului
daca nu creste turatia motorului de unde o viteza mai mare?
chiar daca par "novice" nu o sa va las pe voi sa dati explicatia sau o posibila explicatie pt o asa zisa crestere a vitezei
in urma cresteri de putere a motorului si o acceleratie mai mare masina ajunge mai repede la acea viteza dar si masina aia neresoftata ajunge la acceasi viteza dar in timp si distanta mai mare si poate nu ajunge ca nu are acel timp si acea distanta
daca e unul care in urma resoftari masini a vazut ca s-a modificat gradatia de pe bord la turometru sa posteze o poza
fara suparareo remapare nu are nico o legatura cu preparearea unei masini
poate gresesc si daca e asa astept corectia
si cu resoftarea asta tot ca "novice" ce face ea?
multi vorbesc unii poate chiar au facut-o
unul e o mare nebuloasa si pt cei care o fac, fiecare zice ca nu se vede si din cand in cand mai apare unul care sice ca nu exista remapare invizibila, unul ca nu se pierde garantia masini unul ca se pierde daca nu exista un acord intre producator si tuner
o mica explicatie http://en.wikipedia.org/wiki/Car_tuningsi doi pt cei care au masina cu softul schimbat
foarte misto ai 2-3-4 cai in plus pe care i-ai folosit ca sa mergi "mai tare pe autostrada"
nu crezi ca era mai misto sa ii alegi pe alt dum unde sa ii si vezi la lucru dar da e corect am doar niste cai in plus nu si alte suspensi, frane, roti directie... care sa ma ajute sa cresc stabilitatea masini si alti parametri
si plec putin de la topic stiu ca am vazut undeva pe site ca prin primavare e nu stiu ce tuning day si clubul ar vrea sa mearga cu niste masini, foarte misto dar de ce nu vb cu importatorul sau un dealer sa faca clubul un deal si sa se modifice niste masini clar pe bani dar cu tot ce inseamna asta inculsiv cu garantia pe ce a modificat nu numai pe softul pus de el
asta asa ca idee ca poate in aceste conditi ar exista mai multi tentati de asa ceva
dar nu o remapare fara o explicatie la cea ce inseamna asta si clar cu incurajarea daca exista finante sa se faca si alte modificari si nu ma refer la evacuare si filtru de aer ci la sistemul de franare si la suspensi...
ca degeaba am putere daca nu pot sa o pun cum trebuie la sosea
ace 117 "Oricum pt mine este mai important acceleratia, modul si viteza de abordara al virajelor decat viteza maxima, pe o autostrada dreapta!"
in sfarsit ceva ok in tot topicul
hai ca am scris o carte si am suparat pe multi nu mai zic nimic