195 arata pe clima Tot pe *** poate mergea mai mult dar "Drumurile Noastre toate...."
Ultima oară modificat 13 Ian 2009, 11:56 de către marian_iam, modificat de 2 ori în total.
Motiv:Fara locatie
Leon 1.6 16v 105CP 2004 - IS 86 NSS -
Un vechi proverb german spune “Arată-mi-l pe cel care se mulţumeşte cu locul doi şi eu ţi-l voi arăta pe cel care pierde întotdeauna”.
185 km/h pe *** dar nu cred ca erau reali ca m-au depasit cateva lamborghini si ferari , poate mai se ducea un pic dar nu am vrut sa o omor cred ca e de ajuns pt.un 90 de cai motorina , nu ?
Ultima oară modificat 13 Ian 2009, 11:50 de către Anonymous, modificat 1 dată în total.
Motiv:Fara locatie
230 km/h, inainte si dupa resoftare. Limitarea vitezei e data atat de putere cat si de rapoartele cutiei de viteze, ar fi nevoie de un mare plus de putere pentru a invinge rezistenta aerodinamica. Dupa resoftare poate ar mai fi urcat vreo 5 km/h, dar nu merita efortul
sincer cred ca sare de 230km/h, eu oricum nu am mai accelerat o mai mult ptr ca mi s a parut ca aud un tiut(poate era de la muzica..). oricum raman la 230. desi am inteles ca dupa resoftare se duce pana in 245 km/h