Daca este sa vorbim de service voi mentiona mai intai ca am un Altea Freetrack, achizite 2008, iulie, revizii la zi cu ulei Repsol evident, revizia de 30000 la Alto Syncro, ulei si toate filtrele, cca 250 de lei; revizia de 45000 la Alto Syncro, ulei si filtru polen, cca 350 de lei; revizia de 60000 la Porsche Aviatiei, uleiiul meu, toate filtrele, ulei haldex, filtru haldex, cca 1200.
Intrebarea fireasca este de ce oare, ce au ei in plus, concluzia nimic doar platesti faptul ca este dealer de casa PIA.
Legat tot de acest subiect as vrea sa va atrag atentia asupra unor aspecte legate de calitate, a masinii evident.
Am acum cu ea 60500 si caderea este FENOMENALA, la 52000 am schimbat bielete antiruliu, garantie plata la ei, la 55000 macara geam usa dreapta, garantie plata la ei, la 60000 de mii au cazut urmatoarele:flanse de amortizor, caseta de directie, si masina pierde ulei la semering de palier, undeva intre cutia de viteze si motor.Astept sa vad devizul si apoi sa vad ce decizie voi lua o mai tin sau o voi da inapoi.
Deci atentie mare unde mergeti si ce faceti, cat despre ulei apelati cu incredere, Alex Repsol:0744.590.520.