LA MULTI ANI ACE !
Sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti! .... si pe langa toate cele....si niste intalniri cu SEAT-istii brasoveni.
Remus scrie:La Multi Ani , multa fericire si sanatate si tot ce doresti sa ti se implineasca !!!!!
crysu scrie:Ace crezi ca va da bine rosul acela de il vrei pe marginea jentilor cu noua culoare a bestiei ?... eu unu sincer iti spun ca din punctul meu de vedere nu prea da bine ... o sa ai 3 culori pe masina: "reventoana", rosu si negru .... dupa mine culorile astea trei nu prea se pupa ... dar in final o sa fie decizia ta si cred ca va fi cea mai buna indiferenta de ce comentam noi restul pe aici..
The teacher scrie:Cu scuzele de rigoare pt. intarziere, La multi ani , Zoli , sa ne traiesti , si chiar daca schimbam masinile , sper , cred , ca vom ramane prieteni , fani , si tot ce deriva din asta...............
The teacher scrie:Iar , ca estetica nici nu imi fac griji , ca nu va fura un premiu in Germania ......................
ace117 scrie:The teacher scrie:Iar , ca estetica nici nu imi fac griji , ca nu va fura un premiu in Germania ......................
Vom vedea, sa speram, ca eu sunt patit!