Chiar azi am vorbit cu Gabi Onofrei si am stabilit cateva etape de dezvoltare a masini:
1. eleron JE Design si alte tipsuri construite in jurul noului look pe spate (apropo de vanzare 2 tipsuri Borla din inox, cele care sunt pe masina acum
)
2. admisie directa cu filtru conic construita pt motorul 2.0 TDI cu compartimentare pt a primi aer rece de afara si nu de langa motor
3. blow-off (exista si pt TDI)
4. vopsit masina in 2 culori (negru cu mov/violet perlat - inca nu ne-am hotarat)
5. intercooler schimbat si o noua resoftare
6. placa de ambreaj sinterizat si bucse cu silicon pt a putea pune pe asfalt puterea care in aceasta faza ar trebui sa fie undeva la 250 CP si 450 Nm
7. jante pe 18" (cred ca OZ)
Trebuie sa iau si in calcul ce a zis b_13-wrc referitor la debitmetru , eu stiu ca trebuie pus filtru dedicat motorului sau o resoftare dupa montare.Si intercooler-ul marit cere un alt reglaj pt ca altfel se mareste turbo lag-ul.Pana acum este sigura prima etapa care se va finaliza pana la sfarsitul lunii ianuarie.Restul etapelor vor urma in functie de bugetul disponibil.Este un proiect care se va finaliza poate intr-un an, poate mai putin, nu stiu inca...