In sfarsit masina intra maine la vopsit! Astazi au fost montate distantierele la roti (20 mm fatza, 30 mm spate) si ledurile S6.
Vineri vopsitul propriu zis si "legarea la curent" a ledurilor.
Ceea ce inseamna ca sambata sunt la Bucuresti la Rabane pt resoftare! Cateva poze de astazi:
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
Mai rau nu, sau nu in sensul designului.
Insa trebuiau corectate anumte aspecte legate de finisaj...
Sa va zic o veste tare: am reusit iarasi sa-mi aman finalizarea masinii:
Am optat pt revopsire totala (si altfel se vopsea totul, in afara capotei si al plafonului).
Culoarea aleasa: negru perlat.
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
Facut resoftarea la RaBaNne! Primele impresii sunt placute (:)), nu am mers mult cu ea ca am "furat" masina din atelier pt resoftare.
Ceea ce am observat este o linie a cuplului mult mai lina, fara acel turbo-lag pronuntat si brusc, iar accelerarea merge pana undeva la 5500 rot/min (in loc de 4000 cum era original).
In concluzie: e bine!
ms pai cu anvelopele ce sa rezolv mi`am cumparat 2 anvelope noi care sunt cele mai bune anvelope pe care le`am avut pana acum... >toyo tires proxes T1R<
pacat k nu ti pot admira si eu bestia sa vad cum mananca asfaltul dar sper sa o pot vedea pe la ceva liniute legale:D
frumos leonul si bafta in continuare