Vreau . Must have . Cum pot sa fac rost de asa ceva. Da-mi un pm cum pot contacta persoana. Daca vrei sa mergi la Cluj vin sa te iau , eu oricum aveam ca traseau Brasovul
Ultima oară modificat 09 Mai 2008, 21:18 de către The teacher, modificat 1 dată în total.
Daca vrei sa mergi la Cluj vin sa te iau , eu oricum aveam ca traseau Brasovul
Multumesc pt oferta Cristi, am cu ce sa ma deplasez (nu-i Seat ) ,si suntem 4 persoane, insa putem sa mergem impreuna, sau sa ne vedem acolo. Mai vorbim!
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
O imagine prea bine cunoscuta: masina in constructie...
Momentan pt rectificarea liniilor si revopsire.
Ce sa faci, daca vrei sa fie cat de cat perfecta, trebuie sa faci sacrificii!
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
Hmm...rezist...dar in fiecare zi sunt la service, mangai masina, intreb baietii de sanatate, incerc sa smulg promisiunea ca va fi perfecta, ca va fi gata cat de curand...
Cred ca sunt stresant!
Ace, am si eu o intrebare: triplele (parca asa le zice la stopuri ) de unde le-ai luat si cat au costat? Ca mi le-as schimba si eu...ca idee, ca tu le vezi mai de aproape pe masina, cum crezi ca ar da pe un FR alb?
Seat Leon FR TDI | Cylinders: 4 | Power: 46 HP | Maximum Speed: 133 km/h
Da, am vazut si la GTV Tuning, si la Logtuning ca au 2 feluri de triple pt Leon 1P, preturile fiind 224 euro respectiv 755 RON...ar fi mai ieftin un pic la ultimii. Dar ambele firme au 2 genuri de triple si nici nu prea imi dau seama de diferenta dintre ele, unele or fi mai inchise la culoare sau mai putin transparente? Tu ai ales dintre cele 2 tipuri pe care?
Seat Leon FR TDI | Cylinders: 4 | Power: 46 HP | Maximum Speed: 133 km/h