Multumesc pentru urari, inca odata!
@Zeusik: frumoase jante, insa kitul de la Novitec nu-mi place. Am ceva in cap, mai simplu si mai agresiv in aceasi timp. Iarna e lunga...
@Nicky: datele postate de tine sunt corecte, dupa soft estimez o putere de 250-260 CP si cuplu de 500-550 NM. Nu sunt de acord in multe privinte cu autorul articolului...cred ca nu a condus niciodata un Brera. Intr-adevar locurile din spate sunt "cantitate neglijabila". Insa masina este un veritabil GT (Grand Turismo), in sensul este foarte placut la condus, mai ales pe distante lungi. Nu este un hothatch in adevaratul sens al cuvantului, insa este rapida incat sa nu ai probleme la acceleratii sau viteze mari si stabila incat sa te bucuri de drumurile virajate, dar nu rigida incat sa nu-ti pierzi plomba dentara. Si frane Brembo cu 4 pistonase...
Si nu in ultimul rand masina are stil...pot sa te dai jos din ea in pantaloni scurti sau in costum Armani, in fata terenului de sport sau in fata clubului, masina ti se potriveste in ambele situatii...
@Tibi: ramane pe rosu, e culoare traditionala Alfa...
Pun si o poza:
Deschid un topic dedicat dupa ce am niste poze profi de Gabi Tomescu si mutam discutia acolo.
Mutam si mesajele scrise pe acest topic acolo (s-o lasam topicul lui Stealth), insa pana atunci cred ca putam purta discutiile aici...