Nu vreau Brera de 3.2, impozitul m-ar termina...cu toate ca am gasit si la 17.500 EURO (TVA inclus)!
Brera: 2.4 JTDM : 200 CP
Type-R: 2.0 VTEC : 201 CP
Scirocoo: 1.6 / 2.0 TSI : 160 / 200 CP
Alfa Romeo face masini foarte bune de cativa ani, motoarele JTD Common Rail sunt cele mai performante de pe piata din clasa lor, care pot ajunge usor cu un soft la 250-260 CP si peste 500 Nm cuplu (sursa RBN aka Rabanne)! Eu am si un Fiat Punto din 2000, motor 1.9 JTD (90 CP). Sunt curios cati masini ar rezista la ce a rezistat masina respectiva in cei 5 ani de cand este in posesia firmei noastre.......asa ca..........
Honda Type-R nu cred ca are nevoie de prezentare, motoarele VTEC sunt foarte bune, singura problema fiind posibilitati limitate si costisitoare de upgrade.
Scirocco e VAG, motoarele fiind prezente si pe SEAT, deci stiti despre ce e vorba.
Megane RS: noul model costa peste 30K euro...
Focus ST: de cand a aparut RS, ST mi se pare o masina banala...ceva gen WRX vs STI...
Ar mai fi CLIO RS 197 (modelul inainte de facelift care i-mi place mai mult) undeva intre 12-15.000 euro. Masini performante, scaune Recaro super, insa bordul ala mare din plastic ma cam dispera...