Din ce se vede in poze, baietii fac o treaba foarte buna, sunt convins ca o sa iasa ceva cu adevarat frumos din mana lor, acuma asta este joaca de-a tuningul costa bani, timp si nervi...dar rezultatul este pe masura
Poze noi:
Ceea ce se vede pe masina nu sunt elementii finali. In acest moment se construiesc matritele ce vor sta la baza evazarilor ce se vor turna ulterior.
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
Noroc ca pe langa faptul ca nu am fost prezent, am stiut ca Zoli de la Sistem era invitatul lui Giri si Prista Oil la RallySprint Bucuresti.
Si declar pe propria raspundere ca nu am clone care umbla liber prin Bucuresti!
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro