sper ca nu am suparat pe nimeni ca am reprodus un articol fara sa intreb inainte in stanga si in dreapta ...dar mi-a placut foarte mult
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP
În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei. NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide! http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
Gresit! Iarna e pentru modificari! Lucrarile vor incepe in ianuarie. O sa va tin la curent cu tot ce se va intampla cu Stealth, insa pe strada va aparea numai in primavara!
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
Si eu am bagat seatul la hibernare Daca nu reuseti sa o vinzi intr-un pret OK, eu zic sa o pastrezi ca e pacat de munca investita ca sa o dai pomana si cu lumanare
Bafta multa in acest an si multa sanatate iti doresc.
Cu stima, Cosmin
Presedinte STREET ZONE Automotive Club Owner Seat Leon CUPRA 2.0 TFSi 285 cp ( B 90 XEL ) Owner Toyota Corolla 1.4 D4D 95 cp ( B 900 XEL ) Owner VW BORA Nuvolari Concept 140 cp ( B 91 XEL ) contact: xelnaga@rocketmail.com cosmin_gabriel_ionita@yahoo.com