Si al meu este aproape nou: 2008 si 22.000 km!
Si da, cu
bani si
rabdare poti face un leon super cool.
In fine, nu vreau sa negociez vanzarea masinii, insa am peste 12.000 de euro bagati in ea (pe care nu-l voi recupera ever

)...si muuult mult suflet...la care nu as renunta prea usor.
Masina nu este de vanzare la propriu, era o intrebare (care a s-a dezvoltat pe parcurs) de la Almanika la care am raspuns: da, as lua in considerare o oferta de 20.000. Nu 19.000, nu 19.500 sau 19.900 si asta fara intentia de-a jigni pe cineva.
Daca voi primi o oferta
ferma in acest sens, la acesti bani, atunci ma voi gandi la vanzarea masinii dar nu inainte de-a lua in considerare ofertele de pe piata cu privire la urmatoarea masina.
Insa daca schimb Leon-ul nu vreau Cupra! Nu are nici un rost sa dau bani mai multi pt o masina mai urata (netunata am vrut sa zic

) si cu aproape aceeasi putere.Chiar azi am primit o oferta prin care cu o investitie nu prea mare as putea sa urc la 260 cai.
Urmatoarea masina sigur nu va fi un Seat Leon si asta nu pentru ca am ceva de reprosat marcii. Daca fac o schimbare atunci o fac drastica si nu in ultimul rand i-mi place sa experimentez si alte hot-hatchuri, asa cum am scris si mai sus.
Eu nu sunt un fan Seat, eu sunt un fan ai masinilor in general!
Chiar daca schimb marca Seat cu o alta marca, intr-un viitor mai apropiat sau indepartat,
clubul nu voi abandona! Singura diferenta fatza de acum va fi ca masina mea o sa fie in sectiunea "Alte masini", iar la intalniri voi veni fara un Seat. (bye-bye primul cerc

).
Am scris aceste randuri pt a va raspunde intrebarilor ce s-au ivit la posibila vanzare a lui Stealth Knight.
Sper ca am reusit sa va lamuresc, daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie.