lasa, lasa ... ca numai tu o sa-l auzi de acum incolo!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
Multumesc mult! @Testosul: urmeaza evacuarea si atunci se vor schimba si tipsurile @DjAlcohol: este HKS SSQW adaptat pe FR.Are un sunet de bate multi benzinari cu blow-off.Nu-mi venea sa cred ca se poate asa ceva! Toata ziua m-am plimbat, fara muzica si l-am ascultat. Cred ca o sa vrei si tu! @Sparxxx: o sa filmez si o sa postez!
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
am si eu o intrebare mai personala. Asa un pret estimativ....cam cat te`o costat in total ? (fara pretu masini) ca in ultima vreme tot stau si ma gandesc ca de aia mi`a dat Dumnezeu 2 rinichi....sa am unu de rezerva pe leon . sau mai trebe sa o conving pe mama c nu are nevoie nici ea de 2
PANICA, vorba lui Eric. Nu mai vorbesc cu tine in viata mea daca nu pui filmul ala odata Sa fie cu noroc, Zoli. Sa va bucurati de ea si de senzatiile pe care vi le ofera. Si sper sa nu te opresti aici, mai sunt oricand chestii de facut