Alooo, alicia!!!
M-ai inteles gresit!
Tu ai scris asa:
alicia scrie:hmmmmm hai sa facem intrecere vrei?cine termina masina mai repede hahahahhahhahahahahahahahha t pup
Eu am scris asta:
ace117 scrie:Pai a ta ce are, este in lucru?
Daca nu termini pana in 3 aprilie, inseamna ca am castigat?
Winner takes it all!
Din punctul meu de vedere acesta se traduce in:
Ce ai patit la masina fato?
Are vreo problema sau vrei sa-i mai faci sau adaugi ceva la partea de tuning?
Eu termin pana in 3 aprilie, cum nu stiu ce mai vrei sa faci la masina presupun ca termin mai repede si castig intrecerea propusa de tine, nu?
De aici pana la:
alicia scrie:mda cum zici tu scz am uitat masina mea nu e de nivelul acestui club mai am de lucrat la ea scz acce ca miam permis sa ma intrec cu tine,daca tu zici ca masina mea nu are nik asa o fi nu duar exteriorul masinii conteaza sa stii pup baietzii cu leuaice cine nare nu pup nik
e un drum foarte lung...
Cei care ma cunosc pot confirma ca niciodata n-am vorbit "de sus" cu nimeni din cauza ca are o masina mai putin tunata sau nu...Chiar am fost impotriva acestui lucru si am sanctionat aceasta atitudine daca era cazul.
Masina ta este foarte frumosa (pe bune
) si mi-am permis sa-mi exprim de cateva ori admiratia fatza de ea, pe topicul deschis de tine:
ace117 scrie:Bine ai venit in ClubSeat alicia!
Foarte frumos bodykit-ul!
ace117 scrie:Curu' gras, dar tare culoarea, e super combinatia cu albul din interior!
Felicitari!
Sper ca a fost o neintelegere, si i-mi cer scuze daca nu m-am exprimat corect in postul cu pricina...