Aveti ceva sugestii, poze? Eu sunt in cautare de jante de cca 2 saptamani...Ce-mi place nu este produs/disponibil/importat etc... Incep sa raman fara optiuni...asa ca...help! O singura rugaminte: fara crom!
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
pai de ce nu vopsesti partea cromata(lucioasa) in culoarea masinii? si o sa fie spite negre si culoarea leonului. e pacat sa le dai,mai ales dupa ce am vazut ce scoruri au. dupa mine ai pierde enorm daca le-ai vinde. modelul pe care il ai e deosebit...ce sa mai...toata e acum deosebita
-SEAT LEON 5F Xperience 2.0tdi 184cp -EX-SEAT LEON_2.0tdi BKD 140cp+
Tibi, jantele s-au vandut deja, iar masina e under construction pana cand nu este gata! Trebuia o schimbare in materie de jante, ceva mai simplu de aceasta data, Tzunamee arata foarte bine insa erau prea incarcate pt masina asta. Oricum, multumesc pt sfaturi. Deocamdata singura optiune pe care o am (adica in stoc si livrarbila) sunt astea:
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
pai si acest model e frumos si are dunga rosie cum vrei tu daca ai vandut jantele sper ca nai lasat masina pe butuci sau sticle de lapte PS:sper sa gasesti cat mai repede un model care sa-ti placa si sa fie disponibil binenteles
@Almanika: Hai ca vorbim despre jante, sa vedem ce raspunsuri primesc la mailurile mele.Insa m-ar interesa numai jantele, anvelope am... Poti pune niste poze "live"? Multumesc! @bertzi43: Masina nu este pe butuci, e pe capre! Dar cu acelasi rezultat.
eu numai am dunga rosie aceea deoarece le-am vopsit in negru mat si e nasol ca tu vrei decat jentile...ca eu as fi dat cu tot cu cauciucuri..dar iti fac poze sa te uiti mai bine...eu vroiam sa le tin pt mine sa fac dunga aceea rosie portocalie...ca masina..dar sa vedem....
si pe mine ma batea gandul sa le iau p-alea de la dotz (graphite matt) ... dar cand am auzit ca dunga aia rosie defapt este autocolant si iese la cateva spalari m-am razgandit. nu e mare diferenta intre asta si aia de la dotz + ca pe masina ta vin perfect.
Nici n-am stiut ca-i autocolant... Oricum, Dotz Touge nu se produce inca. TSW 16 (cele de mai sus) sunt disponibile la comanda, dureaza aprox. 2 saptamani. In plus dunga rosie e vopsea...sper ca tine mai mult!