este cel mai frumos leon pe care l-am vazut...sunt curios ce parere o sa aiba vreun dealer seat sau cei de la uzina daca ar vedea-o zoli cred ca radiezi sa fii ferit si sa fie ferita masina de neplaceri nice job
-SEAT LEON 5F Xperience 2.0tdi 184cp -EX-SEAT LEON_2.0tdi BKD 140cp+
Foarte bine a iesit masina! Chiar... WOW! Cat despre jante... pot sa propun un inch in plus? Astea deja par mici... si cred ca si urmatoarele la fel...
Nota 10, si asta pentru originalitate:). Masina arata ca un mini SUV ... plusul de atitudine e foarte vizibil. Sunt impresionat de faptul ca ai facut totul dupa cum te`a taiat capul, fara sa te inspiri de ici de colo, iar rezultatul final e demn de admiratie Asteptam COX`ul
Remember that if you really didn't believe you'd succed, that you wouldn't have tried at all
Intr-adevar, arata intr-un mare fel..Abia acum am vazut si eu pozele. Zoli, imi scot palaria in fata ta. Iti trebuie multa pasiune sa faci ce ai facut tu... Felicitari! Sa ne dai si noua pozele profi de la revista sa le punem prin casa pe pereti!
Va anunt din timp cand apare. Inca nici nu am facut sesiunea foto. Iar in legatura cu jantele de 19"...mi-ar placea, nu zic nu, insa drumurile noarte nu prea premit asa ceva...
Va multumesc pt aprecieri!
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1