Am un Leut model 2002 1.4L 16V avand urmatoarele dotari:
- geamuri electrice fata, aer conditionat, jenti originale SEAT de 15'. A si inca ceva are 75 CP, dar adevarati.
Va multumesc pentru urari. Si eu va doresc la fel.
Pentru Piedoe_BBG: Fiind cam micut motorul si benzinara nu o sa castig prea mult, cam 8 caluti max, prin urmare cred ca o sa o las asa cum este.
l`am mai vazut pe undeva pe un Forum frumoasa masina no strica cu un cip tuning k nu prea scoti nimic din el doar il obosesti mai tare.
vrei ceva mai puternic? = Fr, Cupra R, Cupra 4
Leon 1.6 16v 105CP 2004 - IS 86 NSS -
Un vechi proverb german spune “Arată-mi-l pe cel care se mulţumeşte cu locul doi şi eu ţi-l voi arăta pe cel care pierde întotdeauna”.
De obosit nu prea ai cum sa-l obosesti cu un cip tuning, insa a cum a spus si Ticalos, daca nu esti multumit de putere, opteaza pentru altceva mai puternic, ai de unde alege...
Multumesc pentru apreciere. Masina este pe forumul www.v w la sectiunea intalniri/intalniri spontane, deoarece noi cei din Pitesti avem intalniri la fiecare sfarsit de luna.
Ca schimbari as dori sa ii pun pentru inceput senzori parcare spate si tempomat. Apoi mai vedem daca mai umblu si la exterior. In ziua de azi daca nu ai garaj parca nu merita.
da asta cam asa e,daca nu ai garaj....eu de exemplu mereu cand ma duc in plazza imi gasesc masina lovita de prostii care nu se uita cand deschid usa....pur si simplu o trantesc in cea de alaturi....asta e....mai bine bagi bani in interior pt comfortul tau...decat in exterior...ca oricum arata bine asa cum e