Astazi masinuta mea si a facut revizia ....schimbat toate filtrele si uleiul . Revizia am facut o la service kia deci multumesc TipiTip ! Totul ma costat 3,5 mil plus niste spaga !
Mercedes Benz A-Class 180 - 2015 Land Rover Freelander 2 /2.2/ 160cp Ex ; Seat Leon 1.6 102 cp
Dupa ce ca , mi se blocase butonul de la aer , torpedoul sa rupt inca o bucurie (( aseara am apasat mai tare pe butonul de la oglinzi si a intrat in masca :O am ramas mut ((( si acum trebuie sa merg sigur la service s a vad ce poate rezolva .
Mercedes Benz A-Class 180 - 2015 Land Rover Freelander 2 /2.2/ 160cp Ex ; Seat Leon 1.6 102 cp
Da intai sparg , stric tot si apoi le carpesc cu scoci ) vezi torpedou dar am zis ca sapt asta incerc sa merg la service cu ea !
bafta si sa nu ajungi ca mine
Presedinte STREET ZONE Automotive Club Owner Seat Leon CUPRA 2.0 TFSi 285 cp ( B 90 XEL ) Owner Toyota Corolla 1.4 D4D 95 cp ( B 900 XEL ) Owner VW BORA Nuvolari Concept 140 cp ( B 91 XEL ) contact: xelnaga@rocketmail.com cosmin_gabriel_ionita@yahoo.com
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
Sa o stapanesti sanatos.
Ai rezolvat problema AC-ului? Sper ca DA.
Cum fac rost de sticker-ul ClubSeat? S-au de logo, sa-l multiplic.
Citeam la sectiunea BAzAR ca ai achiZitionat niste jante super pe 17.
Mai pune si tu niste poze sa o vedem cu totii cum a iesit.
FIAT 500 - 1.4/100 CP, CT 74 REA CUPRA R - 2.0/300+ CP, CT 50 DAB