My Bmw E90/Nokian Wr G2 / Bosch Xenon Silver/ Ex: My Leon St1/gt1749va turbo/bilstein b12 suspension/borla custom exhaust/wiechers strut bar/revo remap/bbs wheels/aerodynamic body kit
Pai astept si pragurile si poate gasesc o bara spate .........Ps , cu ce pot inlocui grilele de la bara( pe care nu le am ) , plasa de fier/inox sau pot gasi ceva de plastic ????
Mercedes Benz A-Class 180 - 2015 Land Rover Freelander 2 /2.2/ 160cp Ex ; Seat Leon 1.6 102 cp
vorbeste cu Liq din cernavoda, stie el de unde a iei grila din aluminiu tip fagure (e pe undeva din bucuresti)
bafta maxima si km fara probleme
Viaţa e scurtă,încalcă regulile,iartă repede,sărută încet,iubeşte cu adevărat,râzi din toată inima şi niciodată nu regreta ceva ce te-a făcut să zâmbeşti!
My Bmw E90/Nokian Wr G2 / Bosch Xenon Silver/ Ex: My Leon St1/gt1749va turbo/bilstein b12 suspension/borla custom exhaust/wiechers strut bar/revo remap/bbs wheels/aerodynamic body kit
bravo, remusica! mihai nu lua el orice, eu cred ca o sa fie unique in peisaj pana imi pun si eu una (la sf asteapta) sa fie cu noroc si hai odata cu ea sus pe masinucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!