vlady18 scrie:Mi s-a rupt clapeta de care se deschide torpedoul si mi s-a rupt si o bucata din urechiusha de care era prinsa maneta...
just scrie:Vand/Donez monitor HORIZON 17"/19" (nu mai stiu sigur de care este, dar cred ca asta este:
IMG
Monitorul functioneaza fara probleme, nu am cablu VGA la el, ci doar cablul de alimentare. Motivul "vanzarii" este ca il am de ceva timp si strange praf si ocupa spatiu'. Nu am chef sa stau sa il vand sau ceva.
Singura conditie este sa fie ridicat de la mine. Daca beneficiarul vrea sa ii fie cu noroc poate sa dea si 1 LEU greu pe el!
EDIT: Primu' venit, primu' servit!
just scrie:just scrie:Vand/Donez monitor HORIZON 17"/19" (nu mai stiu sigur de care este, dar cred ca asta este:
IMG
Monitorul functioneaza fara probleme, nu am cablu VGA la el, ci doar cablul de alimentare. Motivul "vanzarii" este ca il am de ceva timp si strange praf si ocupa spatiu'. Nu am chef sa stau sa il vand sau ceva.
Singura conditie este sa fie ridicat de la mine. Daca beneficiarul vrea sa ii fie cu noroc poate sa dea si 1 LEU greu pe el!
EDIT: Primu' venit, primu' servit!