Donez un soclu siguranta pt cei care vor sa-si puna woofer.este vorba de siguranta care se pune pe firul ''+'' care pleaca direct de pe borna.
garniturile sunt in perfecta stare,izoland bine
cei care au nevoie ii rog sa-mi lase MP,
-SEAT LEON 5F Xperience 2.0tdi 184cp -EX-SEAT LEON_2.0tdi BKD 140cp+
bogy ... vezi ca maciuliile de pe leonul nou ... nu se prea potrivesc cu maciuliile de pe modelele vechi...
mie, cristi, mi-a dat o maciuliu care a fost pe a lui ... si ghici ce....? nu s-a potrivit!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
man, nu mai stiu care si cum era ...
tija la mine parca avea gaura .... si nuca la fel...
ceva de genul...
ori tija era "bat" si nuca avea la fel!
aici era beleaua... aveau acelasi tip de prindere ... nu era gen "mama si tata".
ori "mama mama" ori "tata tata"
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
A fatat o catea la tata la santier, 10 animalute, si ma doare sufletul sa le arunc in strada...
Din ce am vazut, unii sunt albi uni sunt negri.
Poate stiti pe cineva care si-ar dori un catel.
Sau daca stiti un nr de telefon de la un adapost.... am cautat pe net, si nu am gasit nimic....
Bine inteles ca stiu pe cineva care vrea un catel: pe mine!!! dar tata e de alta parere Dar numa de curiozitate? daca l-as convinge sa i-a unu cum ajunge la mine?
Jegu: Black Leon 1P Sport-Up 2.0 TDI If you have everything under control, you're driving too slow. Pickup speed! (ex)Motan | (ex)16 Valve
OK. Mai vin si eu cu ceva MOCA este vorba despre vechiul telefon al tatei, Nokia 1600. Pe scurt este un telefon DISTRUS. E lovit, putin indoit, zgariat pe toate partile, dar e functional. NU se incarca decat daca cablu de incarcare e intr-o anumita pozitie, dar daca aveti nevoie de un telefon pe care sa il scapati, sa il folositi intr-un mediu ostil, sau pur si simplu sa dati cu el de pereti acesta este! Acum cateva poze: . Telefonul vine cu tot cu incarcator si E CODAT PE ORANGE.
Cel ami simplu mod de a intra in posesia lui e la intalnirea de 1 an
Jegu: Black Leon 1P Sport-Up 2.0 TDI If you have everything under control, you're driving too slow. Pickup speed! (ex)Motan | (ex)16 Valve
Donez un soclu siguranta pt cei care vor sa-si puna woofer.este vorba de siguranta care se pune pe firul ''+'' care pleaca direct de pe borna. garniturile sunt in perfecta stare,izoland bine
cei care au nevoie ii rog sa-mi lase MP,
chiar nimeni nu are nevoie de asa ceva???
sta in sertar,iar locul ei este in masina
-SEAT LEON 5F Xperience 2.0tdi 184cp -EX-SEAT LEON_2.0tdi BKD 140cp+