02 Mar 2010, 18:43
nu am absolut nimica cu oferta dip motors. daca se poate, sper sa apara oferte mai multe si mai avantajoase pentru clubseat.eu atat pentru brasov cat si pentru .... orice alt oras din tara
singura chestie care, pe mine, personal, ma deranjeaza, este ca se da la toata lumea.
inca odata ... nu am absolut nimica cu oferta celor de la dip motors!
cat despre implicarea dip motors pe forumul Clubseat.eu, aceasta putea aparea de foarte mult timp. probabil doar acuma, dupa "intalnirea anuala club seat brasov" s-au descoperit potentialii clienti.si, de ce nu ... potentiala piata de desfacere ... si un loc de reclama ieftin. chiar foarte ieftin. chiar gratis.
cat despre frumoasele vorbe ale domnului director ... tot respectul!
din cate stiu, nu exista club seat brasov, sau timisoara, sau bucuresti, sau drumul taberei, sau pantelimon. Din cate stiu, exista clubseat.eu. Si chestia asta, nu prea a reiesit nici din comunicat, nici din articol ... nici de nicaieri. Chiar daca vi s-au alaturat alti colegi din orase precum ... Sf. Gheorghe, Sibiu, Bucuresti.
Parerea mea!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama
http://www.casaceasurilor.ro