01 Mar 2010, 15:19
Tariful standard calculat astfel incat sa se respecte toate normele de calitate impuse de producator implicit ca sa existe toate conditiile de service-are optime, este de 85 lei/ ora manopera fara TVA. Tariful mai mic dupa iesirea din garantie este o reducere de la tariful standard care se aplica ca o rasplata pentru un client care si-a service-at masina deja 2 ani in servce-ul nostru. Este ca o reduce de volum. Spre exemplu, daca cineva doreste sa cumpere 10 masini primeste o reducere mai mare decat cel care vrea sa cumpere 2-3 masini. Pe acelasi sistem, cine vine in service-ul nostru pe o perioada mai lunga de 2 ani este normal sa primeasca un tarif mai mic decat persoanele care vin la service-ul autorizat doar 2 ani de zile.
Desigur ca putem specula si sa spunem ca pot sa fie clienti cu masini second hand care nu au fost la noi in perioada de garantie. Aceste cazuri sunt rare si daca le-am fi luat in considerare ne-ar fi ingreunat destul de mult comunicarea acestei oferte de fidelizare, de aceea, am decis sa nu mentionam restrictii la oferta. Tot in acest sens am conceput si tarifele speciale pentru membri ClubSEAT.eu fara nici o conditie de vechime, activitate, locatie etc, pentru ca orice restrictie este ceva negativ care impiedica in oferirea unor servicii de calitate asa cum dorim noi sa oferim.