Flory scrie:am fost intr-o zi la o prietena care sta la casa si am lasat masinuta pe strada in fata unui vecin de-al ei. strada era destul de lata si trotuarul la fel..
intre timp vine vecinul de la munca cu o panarama de matiz si ce credeti ca face? isi parcheaza matizul pe trotuar cu botul in portiera mea....(desi pe trotuar mai incapea lejer inca un matiz)
cand sa plec el era afara dar nu-l cunoasteam,... ii dau 2 ture vad ca e imposibil sa ma urc .. imi sun prietena sa iasa sa-mi zica care e desteptul...
in fine iese il recunoaste pe vecin il intreaba de ce m-a blocat la care el .. da ce .. asa se parcheaza????????adik in fata casei lui
a trebuit sa ma urc prin dreapta pentru ca era un misogin frusrtat...
el_ovy scrie:DO NOT TRY THIS!
Florin&David scrie:Fratilor eu am un vecin care este monument de prostie.
Tipu', fost militian, are ani vagoane, si are si garaj si ca sa nu parcheze nimeni in fata garajului sau tine masina afara din garaj.
Am incercat sa il conving ca seara mi-ar placea mie sa imi las Leon-utul acolo
ca sa nu mai tina si locul de parcare ocupat.
Uomu raspunde: DAR DACA VREAU SA PLEC LA 12 NOAPTEA CE FAC?
Pai cu ce nene ca e moarta.
Dar eu cred ca lui ii place la "terasa". Iese afara cu baba la o sticla de 2,5 bere blonda si asculta Radio Vacanta programul cu popularoase.
Si ... m-am lasat.
Blochez un tip cu care am facut schimb de numere de tel si ne deranjam in functie de nevoi.