BIG MAX scrie:Măi fraților pe mine mă terorizează un grup de vreo 10 pisici care iși fac viacul în spatele blocului meu unde îmi parchez mașina.Nu au alt loc de joacă și de odihna decât pe mașinile parcate acolo,în consecință dețin o colecție complectă de zgârietur...

aste mulțumită vecinilor mei binevoitori și iubitori de animale care le alimentează cu mâncare și pe care îi doare la bască de bunurile altora.Găsești cele mai variate feluri de mâncăruri pe mașini,pisici tolanite pe capot sau pavilion.CE MAI POT SĂ ZIC SAU SĂ FAC-K?! Debordăm de civilizație și respect,da yo vă TUC PĂ TĂȚ!
si eu sunt in aceeasi situatie cu tine, toata vara au stat pe capota masinii, este plina de zgarieturi, de x-uri... am incercat sa dau cu masina (mai in gluma, mai in serios

)peste 2 dintre pisici, dar fug prea repede, cineva mi-a zis ca vine el si mi le impusca, dar parca mi-e prea mila... cat despre solutia lui cristi, cu spray-ul impotriva lor, am auzit de la cineva ca a recurs la metoda asta si s-au p*&^#isat pisicile pe gurile de aerisire... cat de adevarat este, nu stiu dar le cred in stare