Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13

Florin&David
JAF

Re: Frustrari - semne si zgarieturi gasite pe masina

21 Noi 2008, 20:38

ace117 scrie:
:lol:
Scuza-ma Florin, dar dincolo de frustrarea pe care simt ca-l ai, a trebuit sa rad de faza cu mainile scurte.Tare! :lol:
Pe de alta parte incerca ceva polish sa dispara urma de vopsea, infundatura poate reusesti sa scoti la Bran cu ajutorul Dlui Profesor si suportul lui de telefoane! :wink: Cu membrana aia cu care se lipeste de geam! :D

Multam ace117. Nu ar fi rau sa se poata face ceva.
FIAT 500 - 1.4/100 CP, CT 74 REA
CUPRA R - 2.0/300+ CP, CT 50 DAB

bogy
K.I.D

21 Noi 2008, 22:30

Cum vi se pare asta:
Tata a fost sa scoata niste sarma de la combinat. Lasa masina cu remorca si se duce 10-15 min la facturare. La intparcere gaseste stopis spart, si tabla indoita. Bineinteles nimeni n-a vazut nimic si n-a auzit nimic. Poza: Imagine
Jegu: Black Leon 1P Sport-Up 2.0 TDI
If you have everything under control, you're driving too slow. Pickup speed!
(ex)Motan | (ex)16 Valve

eddy_wtx
LowRider

22 Noi 2008, 00:29

Bine mai Kid, ca ai mai pus si tu poza asta, ca mai tare mi se ridica tensiunea!!! Oameni de nimic... :evil:
Cred ca de acuma, nu mai poti sa pleci de langa masina, s`o lasi nepazita...

Sima

22 Noi 2008, 03:17

mda.. nici eu nu scap de zgarieturi.... dupa o luna de stat in bucuresti m-am ales cu doua.. Una pe bara din fata, si una pe cea din spate....
Sa mor de inteleg oamenii care se chinuie sa parcheze desi vad ca nu e loc... :-(
Imagine

marian_iam
V.I.P.

22 Noi 2008, 13:16

cred ca a fost o masina mare!
jeep sau duba sau camioneta... ceva de genul ...
eu as turba daca as gasi masina asa!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

zeusik
Nashul

22 Noi 2008, 14:58

Cu siguranta ca ai turba Marian , mai ales dupa ce ai si vopsito proaspat acuma :lol:
"În viață risipim ani, iar la moarte cerșim clipe"
Leon 1M Last Edition - 1.9 TDI PD (AXR) - 2006
EX: Seat Cordoba 1.4 75 cp - 2004 - custom made

kristina

19 Dec 2008, 16:01

atata timp cat circuli in fiecare zi in bucuresti nu ai cum sa nu gasesti asemenea semne pe caroserie, ba chiar mai mult, masina lovitmie ultima oara mi s-a intamplat chiar in trafic...m-am bagat pe langa un autobuz sa nu blochez intersesectia si ala a crezut ca vreau sa ma bag in fata lui...am vazut ca nu ma lasa si am stat pe loc insa intentionat a virat un pic dreapta si mi-a dat oglinda peste cap...nu am mai reparat-o. Mi s-a acrit de reparat pe casco din cauza boilor...acum dau si eu cu oglinzile in cine nu merge regulamentar pe banda sau cine forteaza bunul simt...eu macar le am pe ambele zgariate..ei nu :)
Kristina - Tigra

ace117
Membru Fondator

19 Dec 2008, 16:41

Ce rea esti! :twisted: :lol:
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1
EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1

Imagine Imagine

BIG MAX
BESTIUȚA

22 Dec 2008, 19:57

Măi fraților pe mine mă terorizează un grup de vreo 10 pisici care iși fac viacul în spatele blocului meu unde îmi parchez mașina.Nu au alt loc de joacă și de odihna decât pe mașinile parcate acolo,în consecință dețin o colecție complectă de zgârietur... :oops: aste mulțumită vecinilor mei binevoitori și iubitori de animale care le alimentează cu mâncare și pe care îi doare la bască de bunurile altora.Găsești cele mai variate feluri de mâncăruri pe mașini,pisici tolanite pe capot sau pavilion.CE MAI POT SĂ ZIC SAU SĂ FAC-K?! Debordăm de civilizație și respect,da yo vă TUC PĂ TĂȚ!
LEON 1.4/16 V

BALTAZAR2003
Moderator

22 Dec 2008, 20:07

Vezi ca se gasesc la magazinele pentru animale, chiar si prin supermarketuri, solutii speciale de indepartat cainii ori pisicile. Un flacon costa in jur de 20ron, dar face toti banii, se pulverizeaza pe roti, ori contra aripi si scapi de miorlaitori ori caini.
Daca nic asa nu reusesti, cumpara un dispozitiv electronic, care produce ultrasunete ce dispera toate miorlaitoarele.
Cordoba Fever + Fresc, 1.4l/86Cp (nu se stie pe unde-i are!), 2008, Rosu Emocion

baiatubaiatu
B 36 LRN

23 Dec 2008, 15:04

BIG MAX scrie:
Măi fraților pe mine mă terorizează un grup de vreo 10 pisici care iși fac viacul în spatele blocului meu unde îmi parchez mașina.Nu au alt loc de joacă și de odihna decât pe mașinile parcate acolo,în consecință dețin o colecție complectă de zgârietur... :oops: aste mulțumită vecinilor mei binevoitori și iubitori de animale care le alimentează cu mâncare și pe care îi doare la bască de bunurile altora.Găsești cele mai variate feluri de mâncăruri pe mașini,pisici tolanite pe capot sau pavilion.CE MAI POT SĂ ZIC SAU SĂ FAC-K?! Debordăm de civilizație și respect,da yo vă TUC PĂ TĂȚ!

si eu sunt in aceeasi situatie cu tine, toata vara au stat pe capota masinii, este plina de zgarieturi, de x-uri... am incercat sa dau cu masina (mai in gluma, mai in serios :D)peste 2 dintre pisici, dar fug prea repede, cineva mi-a zis ca vine el si mi le impusca, dar parca mi-e prea mila... cat despre solutia lui cristi, cu spray-ul impotriva lor, am auzit de la cineva ca a recurs la metoda asta si s-au p*&^#isat pisicile pe gurile de aerisire... cat de adevarat este, nu stiu dar le cred in stare :)
Seat Leon 1.9 TDI, 110 CP
ImagineImagine

Bamse
Moderator

23 Dec 2008, 16:00

ce-au facut? :D?????cum adik
Ibiza, FR. Black, TDI, Chiptuned
Canalul Clubseat.eu pe Youtube

baiatubaiatu
B 36 LRN

24 Dec 2008, 10:09

au... urinat, ca sa nu vb urat :D
Seat Leon 1.9 TDI, 110 CP
ImagineImagine

weederash

24 Dec 2008, 11:07

si eu am aceeasi problema cu pisicile... inca nu am gasit zgarieturidar urmele de labe sunt la ordinea zilei... ma dispera pur si simplu .. :(
Leon 1M 1.8T 20V / 179 BHP
. B 39 WDR

bertzi43
B-82-AJS

24 Dec 2008, 13:25

pai daca aveti probleme cu pisicile cea mai buna solutie e sa va luati cate un caine si-l legati de masina cand o lasati parcata,si.............adio pisici :lol: :D
scuze de offtopic :D

Seat Leon 1M Stella,1.6 16v,105 cp...
Imagine
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13