Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

a_ionut
Subiect Autor

23 Oct 2008, 21:09

Salut. Niste poze cu ea montata pe o octavia gasesti aici: http://clubseat.eu/viewtopic.php?t=988
si aici:
http://clubseat.eu/viewtopic.php?t=988& ... c&start=30
Seat Leon 1p

a_ionut
Subiect Autor

Re: Micutul leu 1.4 85 Cp

23 Noi 2008, 14:18

Hmmm a mai trecut ceva timp si nu am mai anuntat nimic.
Dar:
cadou de iarna 4 gume goodyear ultra grip +. Le voi monta maine cu ocazia reviziei de 60.000.
Cadou de toamna 1 bucata woofer activ http://www.blaupunkt.com/ro/7606305001_main.asp
Este o chestie micuta cat o statie dar imi ofera exact ce doream: completarea basului difuzoarelor stock. Pentru montaj am folosit RCA ecranate si alimentare de la baterie cu toate ca nu era cazul. Dar mai bine sa le am in caz ca voi dori upgrade. Totul facut ca la carte: alimentarea prin partea stanga iar rca-ul prin dreapta.

Senzori de parcare electromagnetici. Aici putin mai mult de munca dar cu un rezultat pe masura.
Nu sunt la fel de stabili ca cei normali care lucreaza prin ultrasunete dar isi fac treaba destul de bine.
Ce e mai important e ca nu se strica aspectul masinii. Banda se monteaza in interiorul spoilerului.
Seat Leon 1p

Florin&David
JAF

24 Noi 2008, 09:27

Felicitari si la cat mai multe up-grade-uri.
Suna bine woofer-ul tau. El m-a inspirat pe mine doar ca am gasit ceva mai ...MARE. :lol:
Senzori zici ... te caut. :wink:
FIAT 500 - 1.4/100 CP, CT 74 REA
CUPRA R - 2.0/300+ CP, CT 50 DAB

a_ionut
Subiect Autor

26 Noi 2008, 11:00

Merci Florine.
Wooferul deja nu mai ajunge :D
Va urma ceva mai big.
Am facut si revizia de 60.000 si cu ocazia asta am montat si gumele de iarna.
Nu stiu de ce dar mi se par mai silentioase decat cele de vara. Cel putin acum pe moment.
Cele de vara bridgestone touranza er300 iar gumele de iarna goodyear ultragrip performance 7+.
Abia astept sa vad cum se inteleg cu zapada.
Nu de alta dar vor avea mult de lucru iarna asta.
Cati km trebuie "rodate" gumele?
Seat Leon 1p

a_ionut
Subiect Autor

24 Dec 2008, 08:27

Revin noutatile.
Dat fiind ca e luna cadourilor masinuta mea nu avea cum sa nu primeasca nimic.
Asa ca in momentul asta are montat un volan din piele si astazi va urma schimbatorul de cupra.
Poze dupa ce efectuez operatiunea totala.
Multumesc pe aceasta cale tuturor celor ce m-au ajutat cu sfaturi indicatii si piese(bamse,ghita,profesorul, dona constanta)
Pot spune ca volanul e diferenta de la cer la pamant. Cel in piele e excelent. Nu prea pot descrie in cuvinte.... e un feeling meserias.
De asemenea recomand celor ce nu aveti si nu vreti sa dati o mica avere pe volan stok din piele macar sa il imbracati.
Seat Leon 1p

The teacher
Profesoru

24 Dec 2008, 08:52

a_ionut scrie:
Revin noutatile.
Dat fiind ca e luna cadourilor masinuta mea nu avea cum sa nu primeasca nimic.
Asa ca in momentul asta are montat un volan din piele si astazi va urma schimbatorul de cupra.
Poze dupa ce efectuez operatiunea totala.
Multumesc pe aceasta cale tuturor celor ce m-au ajutat cu sfaturi indicatii si piese(bamse,ghita,profesorul, dona constanta)
Pot spune ca volanul e diferenta de la cer la pamant. Cel in piele e excelent. Nu prea pot descrie in cuvinte.... e un feeling meserias.
De asemenea recomand celor ce nu aveti si nu vreti sa dati o mica avere pe volan stok din piele macar sa il imbracati.

Iata si un om fericit , sa fie cu noroc si sa te bucuri in continuare de masina .......

GINA

24 Dec 2008, 18:15

In sfarsit cu maneta de Cupra.Daca mai aveai un pic de ghinion,o vedeai LA ANU :lol:
micile placeri ale vietii:cum ar fi sa dai cu bormasina dis-de-dimineata-n toti peretii ?
www.donaseat.ro

a_ionut
Subiect Autor

25 Dec 2008, 05:52

Si intr-un final pozele mult asteptate.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Dar gata. Ajunge.
Sarbatori fericite la toti si ne vedem dupa sarbatori. Voi posta la intoarcere impresii despre cei 3000km parcursi cu masinuta.
Numai bine.
Seat Leon 1p

Sylver

25 Dec 2008, 11:56

foarte frumoase pozele ionut. Intr-adevar e dferenta mare intre volanul stock si cel in piele. Eu l-am contactat deja pe Gabriel, am dat de el intr-un final, ramane sa stabilim detaliile si sa imi coase volanul in piele cand ajung prin Craiova.

Poti sa imi explici si mie cum se da jos maciulia de la schimbator? Ca vreau sa imi pun pe cea de stylance, cumparata acum ceva timp. Si am nevoie de indicatii:)
Black Leon benzinar

a_ionut
Subiect Autor

05 Ian 2009, 14:38

La multi ani la toata lumea. Numai bine in noul an va doresc.
Legat de maciulie: o sa ridici mansonul si o sa vezi un sistem de prindere. Se desface si maciulia va iesi usor.
Probelema e ca iti trebuie cheie speciala ca sa il pui la loc.
Eu am luat un colier cam pe aceeasi dimensiune si nu sunt diferente. Oricum mansonul acopera sistemul de prindere.

Iar acum sa va spun povestea sarbatorilor.
Pe 26:12 am plecat din Ct am ajuns la Cheia si am innoptat.
Pe 27 Cheia-Arad apoi innoptare acolo.
Pe 28 dimineata am plecat spre austria.
Dupa ce am iesit din tara s-a schimbat peisajul. Drumul in primul rand. Cu toate ca era tot 1 banda pe sens nu am vazut o groapa.
Am intrat pe autostrada la unguri dupa 50 km de drum national.
Am ajuns seara la koppl langa salzburg unde aveam rezervari. Dar cu oprire la Wiena si Budapesta.
La intoarcere am urmat drumul salzburg-insbruck-torino-venetia-graz-budapesta-arad cu un popas la venetia.
Am mers cam 1700 km in 20 de ore.
Intre altele in acest sejur am fost la munchen, inapoi la cumparaturi la viena si la zell am see.
As vrea sa recomand oricui o iesire in austria germania sau italia.
Suntem cu sute de ani in urma.
Autostrazi peste tot. Centuri de gen autostrada. Preturi comparative cu cele de la noi.
Nu mai spunem ca la zell am see austriecii au partii si instalatii pe cablu care totalizeaza in km mai mult decat cat avem noi km de autostrada.
In oraselul koppl in care am stat la 8 km de salzburg vreau sa va zic ca orice straduta era asfaltata, aveau canalizare in tot satul etc etc. Si este cam cat un sfert din Predeal.
La noi nici in bucuresti nu ai canalizare peste tot iar gropile sunt peste tot.
Am un gust amar pentru romania si sper sa mai am posibilitatea sa plec din ce in ce mai des si pentru o perioada mai mare.
Legat de cazare si masa: am stat la o pensiune de 3 stele cu niste conditii comparabile cu un hotel de 4 stele in romania.
Sunt foarte multe de spus. Nu am cuvinte sa povestesc cate am vazut si de cate am fost uimit.
Daca vreti orice fel de detaliu va ajut.
Probleme cu masina 0. Km parcursi cam 6000.
Benzina folosita in proportie de 80% dupa iesirea din tara shell v power 100. Excelenta dar si ca pret 1.1E/l
Seat Leon 1p