wishmaster scrie::)) super tari fazele astea cu Loganul, cunosc si eu specimene care merg ca nebunii desi masina nu are stabilitate deloc de la anumita viteza in sus, tocmai asta e diferenta: Leonul sta al naibii de bine pe drum iar la un drum cu multe curbe eu zic ca senzatia pe care o ai conducand un Leon si mergand relativ tare nu se compara cu ce simti intr-un logan, si anume ca mai ai un pic si te rastorni:)
in Leon chiar stai relaxat si simti placerea condusului, iar in logan stai cu morcovul sa nu te rastorni dar poate sunt subiectiv:D
Ca fost proprietar de Golan, confirm ca nu incape comparatie intre cele doua masini. Sa nu fiu inteles gresit, am indragit nespus de mult Golanul pentru ca a fost prima masina noua nouta, cu banutii mei, insa cum sosise momentul sa fim in pas cu moda, ne-am decis pentru Leon si nu regret deloc.
Chiar am facut doua drumuri mai lungi (un Brasov si un Sf.Gheorghe de Covasna) si am fost incantat de tinuta de drum, de consum (6.8L/100 km, calculat cat am putut eu de bine, pentru ca nu am CB).