poate va intereseaza ce patanii a mai patit printesa la alto.
ieri ne suna sa mergem sa o luam de la service ca e gata. eu nu aveam cum si l-am trimis pe cristi. pe drum spre alto cristi ma suna sa-mi spuna ca l-a sunat baiatul de acolo ca a intervenit o problema si mai exact au lovit masina. ce se intamplase?
venind cu ea de la vopsitorie, care este in afara curtii de la alto, chiar cand sa intre in curte, unul din spate nu a vazut ca baiatul dadea semnal si a intrat in ea, facandu-mi spoilerul de pe spate sa arate tunat

. tipul avea o masina neinmatriculata nu avea acte la ea o zapaceala totala.
ce sa va mai spun nervi si timp pierdut pe acolo si multe complicatii pe care le voi povesti in viu grai , nu cu cei de la alto ci cu baiatul asta de a lovit masina.
despre cei de la alto ce sa zic? in urma scandalului de saptamana trecuta au devenit mult mai cooperativi si mai darnici avand in vedere ca primesc o bara de cupra, oglinzi vopsite si sentimentul lor de vinovatie etern

(glumesc). de data asta s-au gandit mai bine si mi-au spus ca nu au nevoie de masina ca sa-i vopseasca noua bara si m-au lasat sa plec cu ea acasa bumbacita asa.
cat despre becuri, acum nu-mi mai merge nimic pe partea dreapta spate unde e avariata mai rau urmand sa o faca ei la loc intr-un fel sau altul dar nu trag sperante ca va merge mai mult de 3 zile asa ca la urmatorul bec ars voi cumpara altele si voi cauta un electrician mai de nadejde.