batrane (maxule) sparge tu gheata daca noi restu din ''banda''nu suntem in stare.hai si tu cu o tema buna, o propunere ceva ca sa ne inghesuim si noi pe forum
Se pare ca vorbim prea mult la intalniri si pe forum nu mai avem ce discuta ,propun ca la urmatoarea intalnire sa avem voie la maxim 10 fraze , ("ce faci" si "ne vedem sapt viitoare" sunt 2 fraze,) ,si acum ca sa fiu on topic T-levi (aka unguru bulan) zice el ceva cu o tema interesanta! drumuri bune ne vedem luni
,,,se mai anunta un seat la intalnirea de luni,,,spuneti-mi numai locul,am fost intr-o luni dar nu am vazut nimic,,,poate nu am vazut bine ,,,astept raspuns,,, ,,,numai bine,,,
Salut Proof,daca ne-ai cautat luni sigur am fost!numai pe frigul asta ne-am ascuns . daca vrei sa vii maine ne gasesti in parcarea din spate (intrarea de la Ocean) la nivelul inferior ,eu o sa ajung mai tarziu ,dar daca vrei sa te dirijez prin telefon 0752547200,Bafta si drumuri bune PS Bine ai venit in clubseat!!!!!!
care spalatorie???asa ieftin cred ca asa o so fac,dar nohh,,posibil poate sa deschis recent si vreau sa atraga clientii,,,cine stie,,,imi dai mai multe detalii???multumesc,,,bafta